Jag vet inte längre hur många gånger jag blivit avstängd från Facebook. Jag slutade att räkna för flera år sedan. Facebook är ett av mina många verktyg jag använder när jag arbetar. Facebook har blivit ett extremt viktigt verktyg för många. Facebook har dock valt samma väg som Youtube och de kraftsamlar nu för att bara låta deras plattformar bara ha material som går att summera med rosa fluff och kattungar.

Samtidigt som jag blir anmäld och bortplockad från Facebook så finns det grupper som uppmanar till mord på jägare. Att man ska skjuta Sverigedemokrater och att högermänniskor borde låsas in på psyk. Inga av dessa grupper eller vad som skrivs där går emot Facebooks gemenskapsregler. Ifrågasätta vad som sägs i dessa grupper är dock emot reglerna.

En liten elit som har intagit en moralisk överlägsenhet har lyckats att ta över allt från politik, media och sociala medier.

Det är skrämmande tider vi går mot. Företag, politiker och media har fått för sig att människor inte kan hantera viss information. De har fördummat stora delar av mänskligheten och mer eller mindre sagt att ni klarar bara av kattungar online.

Jag har nu blivit anmäld för en kommentar jag haft i min granskning kring de så kallade barnen som strejkade på Medborgarplatsen.

blockadsittanerblockadsittaner2

Dessa knallkorkar, snöflingor, kalla dem vad du vet att de kan bara föra sitt krig och vinna om de får dominera och om ingen tillåts ifrågasätta dom. Detta är fascism i dess renaste form.

Facebooks och Youtubes hat mot oliktänkare kommer att slå tillbaks mot dom med tiden. För de är beroende av användare. Det är inte så förbaskat roligt med söta kattungar och matbilder i längden och är det något vi vet kommer hända snart är att dessa värdegrundsdemokrater börjar slåss internt med varandra. Då kommer hela systemet att haverera och många stora sociala plattformar kommer att stå helt utan användare.

Jag har även blivit anmäld för två andra inlägg. Dock verkar jag bara ha fått någon form av varning.

Jag var i Uppsala idag för att bevaka debatten mellan Jimmie Åkesson (SD) och Ardalan Shekarabi (s).

En sak som slagit mig är att nästan varje gång som socialdemokrater samlar folk så dyker militanta Antifascistisk Action upp.

Så gjorde de även idag. De satte upp sin flagga för att markera närvaro.

Ingen socialdemokrat, ingen från SSU eller någon av åhörarna från socialdemokraternas sida reagerade.

AFAs flagga är lika vidrig som flaggan med en svastika. Den står för samma sorts förtryck och människofientliga ide.

Att socialdemokraterna tillåter att AFA dyker upp på deras tillställningar går bara att tolka på ett sätt. AFA har helt enkelt socialdemokraternas stöd.

Människor som inte har en aning, inget vet och som inte vill lära sig något har i dag makten i Sverige. Det kan bara gå åt ett håll och det är käpprätt åt helvete.

Facebook och andra sociala medier är ett verktyg för mig och en möjlighet till inkomst. De så kallat goda har säkerställt med sina smädelse och förtals-kampanjer att jag inte längre får några arbeten. Men jag kommer inte ge mig. Snöflingorna får anmäla så mycket de vill. Internet är stort och min envishet likaså.

Stöd hederlig journalistik och en öppen debatt.

Roger Sahlstrøms blogg.   Swish: 073-5467565

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂