Karl Ove Knausgård har skrevet i Svenske Dagens Nyheter om Sverige. Han kritiserer Sverige for et trangt debattklima, og han mener at Sverigedemokratene er et legitimt parti.

Jonas Gardell, svenskenes rikshomse, tenner på de pluggene han har. Han er lei hvite heterofile menn som synes synd på seg selv. I likhet med blant annet Eskil Pedersen er Gardell en homofil som forsvarer det nye multikulturelle samfunnet hvor homofile i enkelte miljøer har svært trange kår. I Oslo har det blitt rapportert om både verbale og fysiske angrep mot homofile i innvandrerdominerte miljøer.

Jonas Gardell

Gardell fnyser av at Knausgård misliker å bli kalt pedofil. Det er ikke noe å bry seg om.

Problemet med disse heteroseksuelle, hvite mennene er at de aldri har lært seg å tåle smeller. Å ta imot kritikk.

Derfor skriker de så høyt når de blir slått. Og krever plass. Masse plass. Spaltemeter med plass til sin krenkethet og sin sorg.

Kvinner og homser og transepersoner har ikke tid til å synes synd på oss selv. Vi har en kamp å utkjempe. Til forskjell fra andre som fremfor alt har en kamp de skal selge.

Knausgård klager om at han kalles pedofil og snart kan hans barn lese; hva skal de tro? Men kjære, lille deg, er virkelig professor Brattströms artikler det første dine barn kommer til å lese? Skjerp deg!

—-

Jeg kan ikke forstå det på annen måte enn at Knausgård her forsvarer den høyreekstreme bevegelsen som de siste tiårene har vokst frem i Europa.

Og nå blir vår venn direkte ubehagelig. Så får han bære bunad på 17. mai så mye han bare vil.

Hvit, mann og heterofil? Brikken som ikke passer inn i Det nye Sverige?

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Jonas-Gardell-Jeg-kan-ikke-forsta-det-pa-annen-mate-enn-at-Knausgard-forsvarer-den-hoyreekstreme-bevegelsen-8027065.html

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/karl-ove-knausgards-rasande-attack-pa-sverige/