Tidligere stortingsrepresentant for både Ap og SV, Inge Staldvik ble i fjor idømt fengselsstraff for underslag på 630 000 kroner.
Nå er Staldvik i media igjen.

Han har i flere år drevet en skjenkestue i Skorovas, et nedlagt gruvesamfunn i Namsskogan kommune med 33 fastboende. Så lite at Staldvik har reklamert for sin skjenkestue med å si at han kan tilby flere ølsorter enn antall innbyggere på stedet. Dette lille stedet hjemsøkes nå av nazister, fascister og apartheidtilhengere i en slik grad at Inge Staldvik ser seg nødt for å ta grep. Han kaster ut nazi-sympatisører fra Skjenkestova i Skorovas.

ANNONSE

«Skjenkestova i Skorovas ser med kritiske auge på framgangen for fascisme og nazisme i Europa, og går no til det skritt å stenga ute eventuelle gjester med sympati for nazismen.»

«Vi ønskjer forståing, dialog og samarbeid med alle, og det kan virka drastisk å sila gjester. Men bølga av nazisme må stoppast, og Skjenkestova kjem til å kasta ut alle med sympati for denne ideologien. Vi kan ikkje stilla oss likesæle til utviklinga.»

På  Skjenkestovas Facebook:

«Vi er mot apartheid, for dialog og samarbeid. Men Skjenkestova har no innført permanent utestenging av apartheidtilhengjarar og nazisympatisørar. Alle andre er hjarteleg velkomne.»

Skål for alle oss andre!

 

 

ANNONSE
Liker du det du leser? Vipps noen kroner til Document på 13629