Tidligere stortingsrepresentant for både Ap og SV, Inge Staldvik ble i fjor idømt fengselsstraff for underslag på 630 000 kroner.
Nå er Staldvik i media igjen.

Han har i flere år drevet en skjenkestue i Skorovas, et nedlagt gruvesamfunn i Namsskogan kommune med 33 fastboende. Så lite at Staldvik har reklamert for sin skjenkestue med å si at han kan tilby flere ølsorter enn antall innbyggere på stedet. Dette lille stedet hjemsøkes nå av nazister, fascister og apartheidtilhengere i en slik grad at Inge Staldvik ser seg nødt for å ta grep. Han kaster ut nazi-sympatisører fra Skjenkestova i Skorovas.

«Skjenkestova i Skorovas ser med kritiske auge på framgangen for fascisme og nazisme i Europa, og går no til det skritt å stenga ute eventuelle gjester med sympati for nazismen.»

«Vi ønskjer forståing, dialog og samarbeid med alle, og det kan virka drastisk å sila gjester. Men bølga av nazisme må stoppast, og Skjenkestova kjem til å kasta ut alle med sympati for denne ideologien. Vi kan ikkje stilla oss likesæle til utviklinga.»

På  Skjenkestovas Facebook:

«Vi er mot apartheid, for dialog og samarbeid. Men Skjenkestova har no innført permanent utestenging av apartheidtilhengjarar og nazisympatisørar. Alle andre er hjarteleg velkomne.»

Skål for alle oss andre!