Nytt

Eller noe sånt. Det mener tydeligvis Inger Anne Olsen i en smakløs kronikk om statsminister Erna Solbergs tidligere forhold til en gambier. Mye av kronikken ser dog ut til å være  basert på egne erfaringer:

Man kan bare tenke seg innholdet i en del meldinger og brev Solberg kan ha mottatt fra folkedypet gjennom årene. Et ørlite utvalg av hva en aftenpostenjournalist kan få fra anonyme lesere viser hva som rører seg:

Kanskje har Solberg fått spørsmål som «har du ikke fått neger- og muslimpikk på en stund nå?» Sannsynligvis har hun blitt tiltalt med det ganske vanlige «jævla negerfittehore». Eller «hvorfor fan driver du å skriver om disse stygge negra hele tiden? Må du fortelle hele Norge at du er på tur i Afrika for å få aids-sprøyte igjen. Håper du stryker med snart, jævla niggerhore».

hands_0

Utrolig at Aftenposten ikke bare betaler for dette, men publiserer det også! Det eneste postitive som kan sies er at Aftenposten for en gang skyld har hatt god grunn til å droppe kommentarfeltet.

Aftenposten