Nytt

Lokalmyndighetene i Walsall-distriktet i West Midlands, England, har høstet skarp kritikk etter at de besluttet å dekke vinduene i en offentlig svømmehall med ugjennomsiktig materiale i den hensikt å beskytte muslimske kvinners bluferdighet. Det skal ha vært klager fra muslimske svømmere som avstedkom beslutningen, som nå kritiseres særlig av eldre brukere fordi tildekningen gir dårligere lys i svømmehallen, foruten å ta vekk utsikten til trærne utenfor.

Den 65 år gamle pensjonisten Pauline Poole, som hadde sett frem til å svømme igjen noen måneder etter å ha blitt operert for grå stær, sier til Daily Mail at svømmehallen nå minner henne om tiden før operasjonen. En annen pensjonist kaller beslutningen «sprø» og sier den smaker av «politisk korrekthet som er gått over til den rene, skjære galskap».

Swimmers plunged into dark after council covers swimming pool windows ‘to protect Muslim women’s modesty’