Sakset/Fra hofta

Admin har fullført ferien og er klar til å ta fatt på de tekniske oppgaver relatert til document.no. Vi starter lett med å åpne opp for at folket kan registrere seg med lokalt brukernavn/passord. Bruke av openid kan fortsatt brukes (for de som ikke ønsker å legge igjen «personlig» informasjon i vår database eller av helt andre grunner).
Å registrere seg er en relativt smertefri prosess. Nedenfor er noen bilder som forsøker å forklare fremgangsmåten:
Klikk lenken på høyre side.
innlogging1.jpg
Velg «Sign up»:
innlogging2.jpg
Fyll inn vitale data. Pass på at epostadressen er riktig. Du vil motta en epost med en lenke som du må klikke på/lime inn i nettleseren for å få bekreftet dit brukernavn og passord. Etter dette kan du logge inn med ditt nye brukernavn/passord.
innlogging3.jpg
Hvis du ønsker å fortsette å bruke openid, så kan man velge openid på samme måte som før ved innlogging:
innlogging4.jpg