For ikke lenge siden ble man hengt ut for å si at George Soros var antisemittisk. Nå finansierer han de anti-israelske protestene på amerikanske universiteter sammen med Rockefeller-brødrene. Anklagen ble til sannhet.

Det er blitt lagt merke til at det er samme slags telt på alle campus. Noen forsyner demonstrantene med utstyr. Det er Soros og Rockefeller, skriver New York Post.

NTB skriver at arrestasjonene «vekker reaksjoner». Ja, på venstresiden, men ikke blant de brede lag.

Der er man tvert imot sjokkert over at antisemittisme kan få fritt utløp.

Utenforstående skal ha sluttet seg til studentene som protesterte mot Israels krigføring i Gaza, og ifølge en kunngjøring fra universitetet ble det ropt antisemittiske slagord som «Drep jødene». (NTB)

Det ropes også «from the river to the sea», og jødiske studenter føler seg ikke trygge. Dette bagatelliseres av norske medier.

Alan Dershowitz ser demonstrasjonene i en sammenheng som strekker seg over tid:

Maria Bartiromo: Hvilke grupper finansierer kaoset? Mange av disse menneskene dukker opp med samme telt, samme antrekk. Noen finansierer det. Jeg vil vite hvem du tror står bak det? Du hørte nettopp Carlos Jimenez snakke om det kinesiske kommunistpartiet, som ofte hopper inn i våre politiske samtaler og prøver å skape splid i Amerika.

Alan Dershowitz: Det er det ingen tvil om, og det gjør Russland også. Det er ingen tvil om at de er organisasjoner finansiert av George Soros og Rockefeller-brødrene. Ta for eksempel en organisasjon som heter Jewish Voice for Peace. Den har stått bak mange av disse demonstrasjonene. De er ikke jødiske, og de ønsker ikke fred. Det er en falsk organisasjon. Det er en gammel gruppe av kommunister og anarkister som ønsker å styrte USAs regjering. Dette er folk som støtter Iran. Dette er folk som støtter Kina. Dette er folk som støtter USAs fiender. De finansierer mye av dette, i tillegg til noen arabiske land som finansierer noe av dette.

Amerika har aldri vært så utsatt som nå for desinformasjon og manipulasjon. Bare noen få medier forsøker å avsløre hva som foregår. Biden-regimet fordømmer ikke. undergravingen.

 

Alan Dershowitz: George Soros Is Funding the Radical Pro-Palestinian Groups on US Campuses (VIDEO)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.