Den skinnhellige venstresiden har kapret det offentlige rom og bestemmer hva som er akseptabel oppførsel for enhver som ikke tenker som dem. Selv tillater de et åpenlyst jødehat som ikke har vært sett siden andre verdenskrig, foruten korrupsjon og uredeligheter på Stortinget. Amundsen skal kastes til ulvene. Hykleriet har nådd nye høyder i det nye Norge.

– Rød feminisme er råtten, skrev Ragnar Larsen i en kommentar på Document fredag. Det er opprørende å lese hans kommentar, for dette er ikke det Norge vi kjenner oss igjen i og er så glad i:

– Kvinnedagen 8. mars har i Norge i lange tider vært kuppet av venstrevridde sosialister med en annen dagsorden enn omsorg for kvinner og kvinners rettigheter.

– Det kom klart til uttrykk ved hendelser i Oslo og Sandefjord.

Larsen skriver at i Sandefjord ble en deltaker med det israelske flagget slått ned av muslimske sympatisører. Politiet måtte beskytte vedkommende fra å bli alvorlig skadet av aksjonister som bar flagget til terroristgruppen Hamas.

I Oslo ble en liten gruppe som ønsket å markere solidaritet med de kvinnene som Hamas voldtok og kidnappet, bryskt avvist fra å delta i 8. mars-toget. Larsen skriver:

– Det er i Oslo forbudt å vise sympati med ofrene for islamske dødsskvadroner. Medfølelse med de kvinnene som Hamas har voldtatt, lemlestet og torturert tåles ikke på kvinnedagen.

Slike hendelser burde utløst sterk fordømmelse fra medier, politikere og andre som har et talerør i den norske debatten. Men det skjedde ikke. Avisene rapporter om saken, og så forsvinner den fra nyhetsbildet.

De fleste liberale medier skrev noen linjer fra NTB om overfallet i Sandefjord, men etter et søk på internett ser det ikke ut til at statskanalen har funnet saken viktig nok til å skrive om den.

Slik velger NTB å omtale overfallet i Sandefjord. VG skriver:

Under kvinnedagens markering i Sandefjord sentrum i ettermiddag oppsto det en voldshendelse hvor en mann i 50-årene ble slått og sparket av flere personer, opplyser politiet.

Politiet har ikke fått snakket med mannen ennå.

Mannen har vært på legevakt for undersøkelser og ble sendt videre til sykehuset i Tønsberg for ytterligere undersøkelser. Politiet har ikke oversikt over skader han ble påført, og har heller ikke oversikt over årsaken til hendelsen. Sak opprettes for videre etterforskning.

Derfor hadde Per Willy Amundsen rett

Følger politiet og medier samme modus operandi som tidligere, vil saken bli henlagt og årsaken til hendelsen (som vi allerede vet) feid under teppet.

Norge har blitt et kaldt og kynisk land vi ikke lenger kjenner oss igjen i. Landet er fylt med radikale feminister som avslører seg som moralsk råtne og preget av semi-nazistisk tankegang – for å bruke Ragnar Larsens ord.

Disse semi-nazistiske feministene allierer seg med radikale islamister og resten av Norges liberale jødehatere.

De føler de eier det offentlige rom, skrev Hans Rustad om Palestina-lobbyen som har kapret 8. mars. Voldtatte israelske kvinner er uønsket.

Inntrykket er at de har også kapret debatten i det offentlige rom, der de både har medier, politikere og venstrevridde aktører med på laget. Ytringsfrihet er bare for dem.

Det er den samme mobben som ble rasende da det ble kjent at FrP-politiker, tidligere justisminister og nå avtroppende leder av justiskomiteen, Per-Willy Amundsen, hadde hengt ut islamister og feminister på Facebook.

Fortere enn du kan si «hykleri av verste sort» blir Amundsen hengt ut i gapestokken for sin uakseptable oppførsel og dømmes til allmenn spott og spe.

Gud forby, du er en FrP-politiker som tok seg noen glass whisky og ytret noe mange av oss faktisk er enige i. Som Anna skrev i kommentarfeltet på Document:

– Han ordla seg litt feil, men hadde egentlig rett.

På venstresiden er det anything goes

På venstresiden, derimot, er det anything goes når det gjelder uakseptabel oppførsel.

  • Du kan marsjere i norske gater og rope from the river to the sea, kampropet som forlanger utryddelse av det jødiske folket, mens medier tier.
  • Du kan slå ned personer med det jødiske flagget og nekte dem å delta i kvinnemarsjen mens medier tier.
  • Du kan være imam og ytre jødehat i månedsvis på en offentlig FB-side som at Hitler sparte noen jøder slik at verden kan vite hvor ond denne nasjonen er og hvorfor det er nødvendig å drepe dem mens medier tier.
  • Du kan være norsk sykepleierstudent i Polen og forlange at verden holdes ren for jøder mens medier tier.
  • Du kan brenne og tråkke på det israelske flagget med hakekors i sentrum av Oslo mens medier tier.
  • Du kan fremme jødehat og hat mot kristne i moskéene mens medier tier.
  • Du kan skrive antisemittiske og direkte hatefulle innlegg mot jødene på sosiale medier, komme med flere sterke personangrep mot hvite menn, kalle de «undermenneske», «nazist» og «broren til ABB», men disse hvite mennene ikke har lov til å forsvare seg – og medier tier.

Vi kan fortsette i det uendelige med eksempler om hva som er akseptabel oppførsel på venstresiden, men vi skal da ikke skrive en bok.

Larsens kommentar er dagens Norge i et nøtteskall

Det er mange av oss som er enige i at islamister som ytrer seg med antisemittiske holdninger i Norge, ikke har noen rett til opphold på norsk jord, og at radikale feminister har lyktes i å holde menn tilbake.

Disse to gruppene har formet en allianse, og Ragnar Larsens kommentar viser dagens Norge i et nøtteskall.

Om Amundsen hadde skrevet nazister i stedet for islamister, hadde ingen på venstresiden brydd seg. Islamister har som mål at samfunnet skal styres i henhold til islams politiske system og sharia-lover. Send dem ut av Norge.

Om dette var akseptabel oppførsel av en politiker, kan diskuteres. Amundsen er menneskelig, og vi gjør alle feil.

Men hva er det egentlig som defineres som akseptabel oppførsel for «det nye Norges» politikere på Løvebakken?

Er det innsidehandel, plagiering og jukse seg til en mastergrad, begå utallige butikktyverier og ansette venner og familie i statlige stillinger og verv?

Er det å bryte sine egne covid-regler, ansette arbeidere i hjemmet eller på eiendommen som jobber svart, eller fuske med pendlerboliger?

Eller er det å sende grove meldinger til Liv Signe Navarsete at de har lyst på f**** hennes …?

Vi kan fortsette i det uendelige med å fundere på hva som er akseptabel oppførsel for politikere i dag, men vi skal da ikke skrive en bok.

Det er skammelig å være norsk i disse dager

Min personlige oppvåkning etter 7. oktober er at jeg aldri vil være redd for å uttrykke meg om radikale muslimer og islam i Norge, både offentlig og privat.

Etter å ha bevitnet den åpenbare antisemittismen og jødehatet blant tusenvis i Norge som uten fordømmelse får lov til å fortsette å forgifte vårt samfunn, er det ikke noe jeg kan si om islam som vil være i nærheten av de hatefulle ytringene og angrepene på Guds utvalgte folk.

Amundsen angrer ikke på kommentaren har han sagt:

–  Jeg kommer ikke til å beklage eller unnskylde, disse folkene fortjener ingen unnskyldning, sier han.

Takk, Per-Willy Amundsen, for at du ikke bøyer deg i støvet for den skinnhellige venstrevridde mobben som eier det offentlige rom.

Amundsen skal kastes til ulvene

Mens dette skrives kan vi lese at FrP ikke er ferdig med Amundsen-saken: Kan bli kastet ut av partiet.

Den skinnhellige mobben i Norge er tydeligvis ikke bare på venstresiden lenger.

 

FrP er ikke ferdig med Amundsen-saken: Kan bli kastet ut av partiet

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.