Kvinnedagen 8. mars har i Norge i lange tider vært kuppet av venstrevridde sosialister med en annen dagsorden enn omsorg for kvinner og kvinners rettigheter.
Det kom klart til uttrykk ved hendelser i Oslo og Sandefjord.

I hvalfangerbyen hadde en deltaker tatt med seg det israelske flagget til 8. mars-markeringen. Han ble slått ned av muslimske sympatisører. Politiet måtte beskytte vedkommende fra å bli alvorlig skadet av aksjonister som bar flagget til terroristgruppen Hamas.

I Oslo ønsket en liten gruppe å markere solidaritet med de kvinnene som Hamas voldtok og kidnappet under sitt raid i Israel 7. oktober i fjor. De ble bryskt avvist fra å delta i 8. mars-toget. Det er i Oslo forbudt å vise sympati med ofrene for islamske dødsskvadroner. Medfølelse med de kvinnene som Hamas har voldtatt, lemlestet og torturert tåles ikke på kvinnedagen.

Vi ser igjen hvordan en viktig dag som bør omfatte alle som kjemper for økt likestilling og kvinners rettigheter er blitt erobret av røde aktivister med en helt annen dagsorden. Rød feminisme avslører seg igjen som moralsk råtten og stinkende av semi-nazistisk tankegang.

Røde norske feminister ønsker å utslette det eneste landet i Midtøsten hvor kvinner har rettigheter på linje med landene i Vest-Europa og Nord-Amerika. Det er nettopp Israel som har det frie og likestilte samfunns fremste kjennetegn: Frie valg mellom flere partier, gode levekår, mangfold, likestilling, rettssikkerhet, ytringsfrihet, kvinnelig deltakelse i samfunnslivet og lov til å være homofil – for å nevne noe.

Den samfunnsformen som røde feminister foretrekker, har ingen av disse kjennemerkene. I Gaza og den islamske verden for øvrig er kvinner annenrangs borgere. Kvinner som voldtas blir drept, mens voldsmannen går fri. Ufattelige store klasseskiller, æresdrap, tvangsgiftemål, fravær av menneskerettigheter, et herskende system hvor kvinner er rettsløse, undertrykkelse og utbytting er islams merkelapper.

Og dette er de idealene som venstrevridde rødstrømper bruker kvinnedagen til å sympatisere med! De viftet med Hamas-flagget og lot til å være stolt av det.

Radikale kvinner i Norge burde slå ring om Israel som rollemodell for kvinners rettigheter i denne del av verden, men ønsker i stedet å utslette landet.

I TV-nyhetsreportasjene fredag kveld så vi ingen plakater til støtte for norske muslimske jenter som får underlivet skamfert og kjønnsåpningen sydd igjen for bare å slippe urin og menstruasjonsvæske gjennom. Det var ingen plakater som tok avstand fra at norske muslimer drar til Asia for å gifte seg med mindreårige jenter. Vi så ingen som målbar protest mot at muslimske menn i Norge kontrollerer seksuallivet til familiens yngre kvinner. Det var ingen protester mot æresdrap og norske muslimers massivt kvinneundertrykkende kultur.

Islam har alle nazismens kjennetegn – foreløpig uten gasskammer. Dette forklarer iveren etter å likvidere jøder og tilintetgjøre den jødiske nasjonalstaten Israel. Og det er i sympati med denne uhyrlige politiske retningen at røde feminister i Norge forpester kvinnedagens allmenne idéer.

Anstendig tenkende kvinner som lot seg forlede til å delta i 8.mars-tog, bør føle seg uvel i stanken fra de røde emissærers totalitære og kvinnefiendtlige tankegang.

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.