Sakset/Fra hofta

Dette er kvinnenes historiske dag. Dagen for kritiske, ærlige og nådeløse oppgjør med alt som truer kvinners frihet, likhet og selvstendighet. Men ikke islam. Aldri islam. Denne tausheten er selvpålagt av vestlige, frie kvinner av respekt for en avlegs overtro diktet opp av en mannlig karavanerøver på 600 tallet. Hvor underkastet er man da? Og hvordan våger man å kalle seg feminist da?

Denne ynkeligheten mot islam er uforståelig og uforklarlig: Islam er jo ikke en person, en kvinne, en rase eller en hudfarge – islam er bare en idé. Og dertil en forferdelig dum og dårlig ide. Islam er bare hjernespinn som folk har inne i hodet sitt:

Allah finnes ikke. Det gjør ikke helvete, demonene, paradis eller dommedagen heller. Alt er fiksjon. Innbilning. Og islam har ingenting med vestlige samfunn å gjøre. Den er et fremmedelement. Hvorfor skal ikke denne ideen kritiseres? Hva er det egentlig å respektere? Eller er det frykt vi ser?

Som om problemene med islam ikke finnes.

Går man gjennom listen av sikkert rundt 200 paroler, (?!) finner du ikke EN parole mot verdens mest manne-orienterte overtro. Du finner ikke EN parole med et eneste bittelite men tydelig musepip mot sinnsyke sharialover – som opphever all fornuft, og gjør kvinner til annenrangs borgere, prisgitt menn, ektemann, brødre og sine egne sønner. Og dette skjer i  opptoget som tidligere var full av paroler mot prestemakt, kirkemakt, og religion som favoriserte menn. Hvor sykt er det? Hvorfor har det blitt så farlig for feminister å si sannheten?

Noen få paroler våger såvidt og nærme seg problemstillingen, men det blir tafatt skyggeboksing. De berører såvidt resultatet av islam, men nevner ikke drivkraften bak. Hvorfor? Skal jeg tippe, er denne dagen styrt av militante, røde fanatikere som forsvarer sin egen makt, posisjon og forskrudde politiske «feminisme» med alle midler. (Som om likestilling har noe med kommunisme å gjøre)

Ingen tør opponere, og alle marsjerer i takt, for noe annet ville sette fyr på det sosialistiske liksom-samholdet rundt denne dagen. Det ville også sette fyr på muslimske menn som kontrollerer islams kolonier i Europa. Bedre å late som man er feminist da, med paroler som dette:

Bergen: Kvinne! Bryt ikke sammen, bryt ut!

Drammen: Kamp mot all kvinneundertrykking – for frigjøring av kvinnene!

Kristiansand: Kvinners rettigheter kommer ikke av seg selv! 

Oslo:  Jeg går på skole, ikke kall meg hore – stopp sexismen i skolegården!

Tromsø: Antirasistisk kvinnekamp mot sosial kontroll og æreskultur.

Bryt ut fra hva? Til hvilken pris?

Hva skaper den sexismen i skolegården? Hva gjør at sosial kontroll og æreskultur plutselig ble et stort problem her i Norge og Europa? Hvorfor øker antall voldtekter? Ikke en lyd om det, men du kan lese mer om hatet mot jenter som islamsk ukultur skaper i landets skolegårder her på Document. Avisen som de røde feministene hater og forakter – fordi vi sier sannheten om macho-religionen de elsker.

Hvordan får dagens feminister sove om natta? Hvordan skal de stoppe kvinneundertrykking og frigjøre kvinner, når de nekter alle å kritisere mannemakta i islam, og de selv er dypt infiltrert av hijaber, sharia og islams kvinnelige voktere? Og hva synes Muhammeds hijab-brigade i 8-marstoget om kravet om fri abort? For et absurd, hyklerisk og sykt gateteater.

Jeg kan høre den hånlige latteren fra Muhammed-spøkelset helt hit

Krigsherren Muhammed var den første jihadisten, og målet var å skape en islamsk stat. Et verdensomspennende kalifat så alt blir islam. Han brukte kvinnelige krigsfanger som krigsbytte og betaling til sine soldater, og de fikk aldri nok av vantro sexslaver. De skammet seg ikke over denne voldtektskulturen heller: islams grunnleggere var kjempestolte av det. Vi har tatt kvinnene fra våre fiender, og vi gjør hva vi vil med dem. Se på vår makt! Ikke rart stamme etter stamme underkastet seg terroren frivillig, og konverterte til islam uten kamp.

Alt dette står beskrevet i samtidskildene. IS kom ikke fra en drøm eller fri fantasi. Ikke regimet i Saudi-Arabia eller Iran heller. De forsøker bare å kopiere sitt idol, og følger hans ord til punkt og prikke. Alt dette tør ikke kvinnetoget si et pip om. I Bergen sier de heller «Hent ISIL-barna hjem«. Eller hva med parolen «Transkamp er også kvinnekamp»?

Dagens feminister bekymrer seg mer for mannfolk kledd i kvinneklær enn småpiker tvangskledd i brudekjole. Stikk den.

Dagens 8.mars markering blir dermed en seier for Muhammeds ideer. En seier for hans kvinnehatende samfunnssystem fra primitive tider. Hans makt ligger som et teppe over 8.mars, og sørger for at ingen i det toget våger å opponere mot hans absolutte mannemakt, på vegne av en mannegud. I det tidligere så frie Norge. Tenk det.

Ikke et pip om Iranske kvinners frihetskamp fra prestestyret. 

Muhammeds seier over opprørske kvinner er total i Saudi-Arabia, Iran, Pakistan, Afghanistan, Somalia og akk så mange andre land. Du finner ingen paroler om det. Når kvinnelige aksjonister på kvinnedagen ikke våger å kritisere islam, sharia, profeten, koranen eller imamene i et fritt demokrati, er også gigantisk borteseier for Muhammed. De enste som fortsatt ytrer seg fritt mot islam på kvinnedagen, er pussig nok «gamle hvite menn» som meg. Sug på det paradokset.  Er det derfor dere hater oss? Fordi vi våger å gjøre det dere ikke tør? Feiginger.

Min nye roman «Skytsdjevelen» handler nettopp om utålelig vold mot kvinner, (kjøp-kjøp!) hvor handlingen springer ut fra et krisesenter, og antihelten er en kvinne. Jeg er nemlig en ekte feminist: Jeg lærer jentunger at de er bedre enn gutter:  Jenter er magiske, og gutter er  gutter.  Jeg lærer smågutter at mens de fikk musklene, fikk jentene evnen til å lage barn, og skjønnheten som gir dem en herlig, magisk makt over oss menn.

Jeg forteller ungdom at menn som slår kvinner er æreløse svin, og gutter som kaller jenter for «hore» er idioter som hverken fortjener en kvinnes respekt, vennskap, selskap, kjærlighet eller seksualitet. De fortjener å leve livet i forvirret og desperat ensomhet. Jeg er nemlig fri og tør å snakke fritt.

Islam fører aldri til noe godt, for noen.

For at et samfunn skal fungere og skape gode, glade mennesker, må kvinner og menn fungere i symbiose. Yin & Yang. Det handler ikke om likhet, men om likeverd og balanse. Om kraft og motkraft. Dualisme og respekt. Vi er ikke like, og skal ikke bli det. Vi skal forlikes.

Dette finner du ingenting av i islam, koranen eller sharia. Alt er av menn, for menn, til menns fordel. Derfor er islam er en ødeleggende kulturkatastrofe både for menn, kvinner, barn og samfunn. Og beviset ser du i Saudi-Arabia og Iran. Derfor burde 8.mars-togene være fulle av paroler mot macho-overtroen islam. I stedet er det bare fjas, dill og selvfølgeligheter.

Kampen om kvinners frihet og likhet finner  ikke i 8.mars-togene lenger. Den finner du i de andre 364 hverdagene, mellom oss menn av forskjellig kulturbakgrunn. Dette har ingenting med rase eller rasisme å gjøre. Det er en kulturkamp og idékamp om Europas sjel og våre døtres fremtid, og barrikadene er alternative media som Document.no

Så ødelagt er feminismen. Og så ødelagt er Norge og Europa av islam allerede. Og det blir fort verre. Reager nå. Si sannheten nå.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps-nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt oss-side.