Varaordfører Kamzy Gunaratnam var en av appellantene da det ble arrangert lysmarkering mot rasisme til minne om Johanne Zhangjia Ihle-Hansen. Gunaratnam vil ikke høre snakk om innvandringsregnskap fordi innvandrere allerede bor i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Kamzy Gunaratnam, varaordfører i Oslo og nestleder i Oslo Arbeiderparti, vil ikke regne på hva flyktninger og innvandrere koster. Det begrunner hun med at de allerede befinner seg i Norge.

– All den tid mange av de bor i Oslo – og per definisjon er nordmenn på lik linje med deg og meg, skriver varaordføreren på Facebook mandag.

Gunaratnam delte innlegget på sin Facebook-side med henvisning til at hun hadde hørt Politisk Kvarter i morgentimene og skulle ønske at Frp ikke snakket om «dem og oss»:

https://www.facebook.com/kamzygunaratnam/photos/a.10151779147224223/10158479381204223/?type=3&theater

Jon Helgheim, Stortingsrepresentant for Frp, kommenterte innlegget slik:

Selvsagt liker du ikke å høre hva din egen politikk koster, da hadde du jo blitt nødt til å endre politikk. At disse enorme kostnadene sørger for at vi bruker opp alle pengene her, og dermed effektivt forhindrer langt flere i å få hjelp der de er, liker du sannsynligvis heller ikke å tenke på. Men folk lider i andre deler av verden fordi du ikke liker å tenke på dem.

 




Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.