Vi har introdusert en snill betalingsløsning, hvor bestemte artikler vil ligge bak en 12 timers tidsmur.

For de som ikke allerede er bidragsytere, eller for eksisterende bidragsytere som ønsker å gå over til abonnement, så er det tre forskjellige nivåer: Ordinært, Premium og VIP.

Les også vår artikkel om utrulling av abonnement.

Hvis du oppgraderer fra eksisterende bidragsyter til abonnement, så regnes det ut en delsum fra den dagen du først registrerte deg. Dette er for å unngå at du betaler dobbelt opp første måneden av abonnementet. Det er altså korrekt hvis din første betaling kommer opp med f.eks 62 kroner istedet for 199.

Du har nå mulighet til å velge tre abonnementstyper. Alle tre typer er grunnleggende betaling for samme produkt: nettavisen, tv-sendinger og podcaster. I tillegg tilbyr vi bøker fra vårt energiske Document Forlag til Premium- og VIP-abonnenter. Her er det mye spennende som kommer!

 

Et ordinært abonnement til 199,- per måned gir tilgang til alle artikler.

 

Et Premium-abonnement til kr 499,- per måned gir tilgang til alle artikler. I tillegg vil du få tilsendt ett eksemplar av nye egenproduserte bokutgivelser fra Document Forlag så snart bøkene foreligger fra trykkeriet – maksimum fem per år.

 

Et VIP-abonnement til kr 999,- per måned gir tilgang til alle artikler. Du vil også få tilsendt ett eksemplar av alle nye egenproduserte bokutgivelser fra Document Forlag så snart de foreligger fra trykkeriet. I tillegg vil vi invitere VIP-medlemmer til strategimøter med redaksjonen og med det gi dem anledning til å påvirke Documents profil og vekst.

 

 

 

 • Registrering for eksisterende bidragsytere

  kr 0.00 / måned Velg
 • Ordinært medlemskap

  kr 199.00 / måned Velg
 • Premium-medlemskap

  kr 499.00 / måned Velg
 • VIP-medlemskap

  kr 999.00 / måned Velg