Valget i Storbritannia er til det verre. Britene går fra asken til ilden. Men vi må likevel spørre hva eksperimentet med vindturbiner og forbud mot islamofobi vil føre til. Mannen som gjør dette, Keir Starmer, er kanskje ikke så svak som vi antok. Hanne Tolg sier han er viljesterk. Det kan komme overraskelser.

Vi vet ikke hva hans syn på krigen i Ukraina er. Der var Storbritannia i fremste rekke, sammen med Norge og Danmark. Rene økonomiske hensyn kan tvinge frem en omlegging. Starmer har lovet og må levere. Han må prioritere og det gjelder ikke bare britene.

Søndag er det valg i Frankrike, også der bites hestene. Krybben begynner å bli tom, men det virker som om Brussel og Berlin ikke merkes med det. De kjefter på Orban fordi han tester ut om det er grunnlag for våpenhvile. Våpenhvile på Gaza, men ikke i Ukraina.

Kan denne politikken bestå? For hvert valg står dagens situasjon på valg.

Youtube:

Rumble:

Podbean:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.