Jeg vet at mange lesere følger godt med og fordøyer mye stoff. Jeg deler med dere for at vi skal ha tid til å være forberedt.

Den store kampen i Vesten handler om en elite som for lengst har trukket opp stigen etter seg. Støre er i dag i Brussel for å bli «kronet» for 30 år med EØS.

Denne eliten har erklært folket krig.

I USA har den solgt ut arbeiderklassen, sendt jobbene til Kina og importert en stor tjenerklasse som fyller serviceyrkene. Hos oss var det polakker og svensker.

De siste tre årene har Forskjells-Norge eksplodert, og det skjer under en sosialdemokratisk regjering: Strømpriser er styrt, renta er importert gjennom høy inflasjon fra USA, krona er svak gjennom politiske vedtak. Den vanlige kvinne og mann skrus ned. Dette har ikke noe med pandemien å gjøre. Det er en deklassering av Ola Nordmann, som trodde han satt på den grønne gren og hadde vunnet i lotteriet sammen med Nicolai Tangen.

Nå begynner det å demre for ham/henne at staten har tenkt å beholde de 17.000 milliardene selv. Du vil få smuler. Stikkord: Pensjonsreform.

Det er på tide å reorientere seg, tegne et nytt kart: Sosialdemokratiets epoke er over, og det er ikke pga. historiske trender. Det er by design. Villet politikk.

Hvis noen skulle hogge hasene av sosialdemokratiet, kunne det bare vært gjort av en statsminister fra Ap.

Han begynte som veskebærer for Gro og lærte av henne. Tut med ulvene, spis kirsebær med de store.

Men det finnes et botemiddel: Det finnes folk som leser Støres spill.

Norske medier visste ikke hva de gjorde da de inviterte Steve Bannon til Nordiske mediedager i Bergen. Det var i 2019. Det er et hav av tid siden.

Bannon var gjest hos Document, og vi visste ikke helt hva vi ble kjent med. Men vi connected med noe som vi siden har kunnet følge. Derfor har ikke Trump-hatet bitt på oss.

Nå dukker det opp den ene lysende politiker og journalist etter den andre, og det er dette som er beviset på at det er MAGA som vinner den politiske kampen.

Se Bannons intervju med Batya Ungar-Sargon. Hun er debattredaktør i Newsweek og har reist rundt i USA og snakket med vanlige mennesker. Hun er simpelthen strålende. Og jødisk. De amerikanske jødene og MAGA kommer til sammen til å gjøre forskjellen i Israels krig med salafismen.

Dette er hjemmelekse, når den spilles i studio vil den være tekstet.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.