Donald Trump vinker til sine tilhengere i New York den 17. januar 2024. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB.

En rystelse går gjennom verden etter Donald Trumps overbevisende seier ved det republikanske primærvalget i Iowa. All verdens globalister i World Economic Forum (WEF), Verdens helse­organisasjon (WHO), FN, diverse dypstater og byråkratiske apparater samt deres tjenere i mediene har fått seg et sjokk.

Alt tyder nemlig på at nasjonalisten og populisten med det oransje håret blir kandidat ved det amerikanske president­valget i november. Og han kan til og med gå hen og vinne, altså hvis det ikke blir jukset. Men juks er en nærliggende mulighet.

Og kanskje vil det folkelige opprøret mot plutokratene og de sammensveiste elitene, et opprør Trump er flaggbærer for, spre seg til andre vestlige land. Det har allerede vært tegn til det ved de siste valgene i Italia, Argentina og Nederland, og nå holder de nederlandske og tyske bøndene masse­demonstrasjoner ved å blokkere veiene i protest mot myndighetenes Greta Thunberg-aktige vanvidd.

Stadig flere alminnelige mennesker har begynt å tvile på påstanden om de menneske­skapte klima­endringene, og disse innser at hysteriet har svært lite med klimaet å gjøre, men alt å gjøre med de permanente makthavernes umettelige trang til å herse med befolkningen.

Slik ser de superrike globalistene naturligvis ikke på dagens utfordringer.

Nede i Davos, hvor verdens mektigste menn har vært samlet i disse dager, advarer Philip Hildebrand, som er visedirektør hos Blackrock, verdens største investerings­selskap (som rapportert av Daily Telegraph), mot Donald Trump, som han mener utgjør en «fundamental» trussel mot Europa. Hildebrand følger i hælene på lederen for Den europeiske sentral­banken (ESB), Christine Lagarde, som også uttrykker sin frykt for Trump, som hun tror vil ødelegge Europa.

Dette er interessante betraktninger fra den globalistiske eliten, som har undergravd Europa ved å fremme en masse­innvandring av muslimer og afrikanere i den hensikt å endre verdensdelens demografiske sammensetning, siden de regner med at det på den måten vil være lettere å sikre den fortsatte omfordelingen fra de fattige til de rike.

Verden kan synes å være innviklet og uoverskuelig, men er i grunnen ikke så vanskelig å forstå. Vi er vitne til en klassekamp mellom de megarike plutokratene og den jevne befolkningen, som hegner om sine nasjonalstater fordi det ikke finnes andre som forsvarer dem. Davos-folket reiser verden rundt i privatfly, mens deres tjenere i mediene bombarderer vanlige dansker, tyskere, nederlendere, amerikanere osv. med propaganda om klima­endringer, globale mål, onde hvite menn, 117 kjønn, antirasisme og annen galskap.

Jeg skal unnlate å sitere Karl Marx, men han ville ha nikket gjen­kjennende til den situasjonen vi i dag står i.

Mennene fra Davos hater Trump og vil gjøre hva som helst for å holde ham borte fra makten, for han har gjennomskuet dem og valgt å stå på folkets side. Dét slipper ingen godt fra.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.