Den «ubegripelige» veggedyrinvasjonen i Frankrike sprer seg. Veggedyr er blitt oppdaget på kinoer i Paris, sykehus, i private hjem, på offentlig kommunikasjon og i nabolandene. 

Små blodsugere truer Sommer-OL

Nu begynner franske myndigheter å få det travelt med disse små blodsugerne. Britene vil ikke ha dem og Eurostar lover å øke forebyggende tiltak på tog mellom de to landene. Neste sommer-OL skal arrangeres i Paris fra 26. juli til 11. august og blodsugere er dårlig reklame.

En kvinne som reiste med Eurostar-toget Paris–London tok ingen sjanser og kledde seg i heldekkende beskyttelsesdrakt mot den galopperende veggedyr-plagen som efter å ha rammet Frankrike, har nådd Spania og aller sist Portugal – og som nu skaper stor oppmerksomhet.

Heldekkende beskyttelsesdrakt

En kvinne på toget fra London til Paris, bestemte seg for ikke å ta noen sjanser og tok på seg heldekkende kroppsdrakt for ikke å bli spreder av veggedyr.

Øyeblikket ble filmet og hun har delt det på sin TikTok-konto. 

– Veggedyrene på Eurostar får ikke tak i meg, skjemtet hun i innlegget hvor hun eksponerte sin måte å unngå parasittene som har en tendens til å spre seg gjennom tekstiler.




Innlegget har fått tusenvis av visninger.

Blodsugende skadedyr

Veggedyr er blodsugende skadedyr som er kommet tilbake til det gamle kontinent efter nesten å ha vært utryddet. I Sverige ble problemene synlig for omtrent ti år siden. I Norge er forekomsten nesten doblet siste år. 

Kommer fra intetsteds

Hanne Tolg beskriver i sin kostelige artikkel «Invasjon av veggedyr på offentlig transport i Paris gir politisk korrekt kløe» hvordan det er blitt uakseptabelt å spørre om hvor veggedyrene kommer fra. Hverken i Norge, Sverige eller nu sist i Frankrike:

Invasjon av veggedyr på offentlig transport i Paris gir politisk korrekt kløe

 

Kjøp Christopher Caldwells «Betraktninger over revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forla.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.