Etter en lengre pause vil jeg fortsette min gjennomgang av utopiene FNs bærekraftmål. I dag tar jeg for meg nr. 5: Likestilling mellom kjønnene. Som alltid høres det fint ut, men i praksis er det som vanlig bare en haug av våte drømmer.

Det er i detaljene man ser hvor virkelighetsfjerne de dresskledde som utarbeider slike drømmer egentlig er. Ord blir viktigere enn handling, og ingen har vel symbolisert dette på en mer latterlig og naiv måte enn Anniken Huitfeldt, som forsøkte seg på dialog med Taliban om rettigheter for jenter og kvinner.

Good luck with that!

FNs bærekraftmål 5, med målet om å Oppnå likestilling og styrke jenters og kvinners stilling i samfunnet – følger det samme naive sporet.

Underpunktene snakker sitt eget språk.

5.1) Få slutt på alle former for diskriminering av jenter og kvinner i hele verden.

Taliban og de muslimske landene vil nok le høyt av dette. Faktisk vil nesten hele verden ignorere dette, bortsett fra de landene i vest hvor kvinner allerede har flere rettigheter enn menn.

5.2) Avskaffe alle former for vold mot alle jenter og kvinner både i offentlig og privat sfære, inkludert menneskehandel, seksuell utnytting og andre former for utnytting.

Hvordan skal man få til dette når verdens største hallik sitter i Det hvite hus og importerer tusenvis av sexslaver hver måned? Hvordan skal man bekjempe vold mot kvinner med masseinnvandring og et defunded police?

5.3) Avskaffe all skadelig praksis, som barneekteskap, tidlige ekteskap og tvangsekteskap, og kjønnslemlestelse.

Norske politikere vil jo ikke kontrollere om jentene er maltraktert nedentil, for noen kan føle seg krenket. Det er viktigere å være PK og «antirasist» enn å hjelpe mishandlede småjenter.

Tvangsekteskap velsignes gjennom familieinnvandring, og en betydelig andel av pakistanske jenter får utvalgte ektemenn fra landsbygda i hjemlandet, selv de som tilhører tredje generasjons innvandrere.

Så skal selvsagt abort fremmes, for ingen rettigheter er vel viktigere enn å frata et annet menneske retten til livet.

5.6) Sikre tilgang til god seksuell og reproduktiv helse og reproduktive rettigheter for alle, i samsvar med handlingsprogrammet fra den internasjonale konferansen om befolkning og utvikling, handlingsplanen fra Beijing og sluttdokumentene fra deres respektive tilsynskonferanser.

«Reproduktive rettigheter» betyr selvsagt det stikk motsatte: Retten til ikke å reprodusere. New speak på sitt ypperste.

Den nevnte Beijing-plattformen fra 1995 er overfylt av lignende drømmer om en verden hvor kvinner oppnår sine rettigheter og fulgte etter en lang rekke andre slike konferanser. Det er neppe noen som bryr seg i Kabul eller Mekka.

Slik fortsetter det, punkt for punkt. Men FN har glemt å beskytte kvinner mot menn i kvinneidrett, kvinnegarderober eller kvinnefengsler.

Da trumfer nemlig LGBTQ-rettighetene alt, og kvinner ignoreres. Samtidig ignoreres innvandrerkvinnene, for islam, selve fredens religion, er viktigere for våre politikere enn kvinners rettigheter.

Å sørge for at kvinner har de samme rettigheter som menn, er helt avgjørende for at en nasjon oppnår ekte velstand og utvikling. Så ikke misforstå: Jeg er en stor tilhenger av å ta vare på kvinner, slik at de har de samme mulighetene som menn, basert på evner og egenskaper.

Men ikke basert på kvotering og tellekanter, det blir et falskt mangfold av slikt.

Shithole countries tar derimot ikke vare på sine kvinner. Særlig de landene som er underlagt det islamske åket, leverer elendige kår for kvinner.

På grunn av masseinnvandring importerer vi dette til land som Sverige og Norge, som dermed bytter ut likestilling med hijab, gjengvoldtekter og kvinner som blir kastet ut fra balkongen i sjette etasje.

Kun en nasjon kan skape likestilling og bygge et godt samfunn for kvinner. Men nasjonen er avskaffet og byttet ut med hallikene og horekundene i Det hvite hus, WEF og FN.

En global verden vil aldri bli en likestilt verden. Slik er det bare. Velger man globale løsninger, fører dette til globale konsekvenser. Likestilling i en slik verden kan man derfor bare glemme.

Les også:

FNs bærekraftsmål 4: God utdanning til alle

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.