Mandag holdt Demokratenes partileder Geir Ugland Jacobsen en appell under en markering utenfor den den franske ambassade i Oslo. Temaet var det brutale drapet på Lola (12).

I en pressemelding skriver partiet:

Temaet er det brutale drapet på den 12 år gamle franske jenten Lola, som ble voldtatt, torturert, partert og pakket inn i en koffert i sin egen boligblokk. Hovedmistenkte er en kvinnelig algerisk innvandrer som oppholdt seg ulovlig i Frankrike.

Den stygge saken er fremdeles under etterforskning og ytterligere tre innvandrere fra Algerie er pågrepet i saken.

Document har skrevet flere saker om det groteske drapet av Lola, som har skapt stor oppmerksomhet.

I årevis har franske myndigheter avvist enhver sammenheng mellom immigrasjon og kriminalitet, men den avvisningen blir stadig mindre troverdig.

Frankrike: – Immun­forsvaret vårt har kollapset. Islam vinner

I pressemeldingen skriver Demokratene videre:

Hvert år begår ulovlige innvandrere utallige grove forbrytelser i Europa, forbrytelser som enkelt kunne vært unngått om våre politikere hadde respektert våre respektive lands lover.

Demokratene vil skjerpe kontrollen med hvem som kommer in i landet og effektuere utvisninger umiddelbart etter vedtak. Norge skal ikke å huse notorisk voldelige immigranter. Vi vil fortsette å fokusere på det store antallet drap begått av visse grupper innvandrere i Europa. Nok er nok!

I tillegg til appellen til partileder Jacobsen ble det tent lys og lagt ned blomster til minne om Lola.

Blomster og lys til minne om Lola (12). Foto: Demokratene

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.