Det er ikke hverdagskost at nordmenn deltar i Tucker Carlson Tonight. Men I natt skjedde det og forklaringen er at Norge er blitt en del av kulturkrigen. Norge har på rekordtid innhentet forspranget og vil nå straffeforfølge Christina Ellingsen for å si at menn ikke kan bli kvinner. Hun risikerer tre års fengsel.

Bakgrunnen er utvidelsen av paragraf 185 til å gjelde også sexidentitet.

Det blir neppe aktuelt. Men Ellingsen satt i fire timer i avhør hos politiet. Bare det er absurd og vitner om at norsk politi er blitt politisert. Har det noe å gjøre med t at det er mange kvinner i ledelsen? Om noe burde de sørge for at ikke transideologien kan drive lawfare, juridisk klappjakt på de som sier det åpenbare. Politiet risikerer å påføre seg selv stor skade i publikums øyne.

Norge er verdens rikeste land, hvordan kan noe så vanvittig få fotfeste hos dere?

Ellingsen bekreftet historien og sa at samtlige partier på Stortinget er med på identitetspolitikken i mer eller mindre grad. Norske politikere vil være «med». Men ute i verden har pendelen svingt. I USA har aktivister pådratt seg foreldrenes vrede. I mange andre land vil de ikke høre om indoktrinering av barn. Det er særlig det at de ga seg på barn som har vært utslagsgivende for mange.

Tucker sa han fornemmet at hun ikke var en «rightwinger» og Ellingsen bekreftet: Hun hadde stemt på venstresiden hele sitt liv. Men nå var hun begynte å revurdere og se nærmere på hva de står for.

 

Sa at menn ikke er kvinner, ble avhørt av politiet i fire timer

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.