«Menn kan ikke bli kvinner og mødre», skrev Christina Ellingsen på Twitter. På bakgrunn av denne og lignende tweeter ble hun anmeldt av transpersonen Christine Marie Jentoft. Torsdag ble Ellingsen avhørt av politiet i fire timer.

Christine Marie Jentoft er en biologisk mann som definerer seg som lesbisk kvinne og mamma. Den som ikke aksepterer dette latterlige konseptet, risikerer altså å bli anmeldt til politiet. Årsaken er utvidelsen av § 185 til også å gjelde kjønnsidentitet.

– Legg merke til at de første twittermeldingene som er med i anmeldelsen, ble skrevet i februar 2021, umiddelbart etter at den nye loven ble iverksatt. Og dette advarte jeg og WDI Norge om på høringen, at det kunne komme til å skje, sier Christina Ellingsen til Norge IDAG.

Loven hun viser til, er paragraf 185 i Straffeloven, også kalt hatpratparagrafen. Den ble helt i starten av 2021 utvidet til også å inkludere «kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk». Strafferammen er bøter og/eller fengsel i inntil tre år.

Det kunne vært komisk hvis det bare ikke var så alvorlig. Vi kan altså bli straffeforfulgt for å si åpenbare sannheter som det jeg skriver nedenfor.

– Jentoft, uansett hva du føler deg som og hvordan du definerer deg, så er og blir du en biologisk mann.

– Du kan ikke bli mor, selv om du liker å kalle deg «mamma». Du må gjerne definere deg som enhjørning for min del. Men når du krever at andre skal akseptere det som fra utsiden ser ut som rene vrangforestillinger, så går du for langt.

– Det finnes bare to kjønn. Alt annet er pseudovitenskap.

En mann som vil være en lesbisk kvinne? Er man ikke da en mann som liker kvinner? Jeg aner ikke om Jentoft har gjennomgått kjønnsoperasjon, men det er mange såkalte transkvinner som ikke har gjort det, men som definerer seg som lesbiske kvinner og bruker ulike former for utpressing for å skaffe seg sex av ekte lesbiske kvinner.

De blir blant annet presset til å akseptere at penis er et kvinnelig kjønnsorgan. Hvis ikke blir de truet med uthengning i sosiale medier eller lignende. Selv South Park kunne ikke funnet på noe så absurd.

Christina Ellingsen er kvinnesaksaktivist, feminist og leder den norske avdelingen av WDI – Women’s Declaration International. Hun skriver på sin Facebook-side:

Jeg tror ikke menn som sier de er kvinner, jenter, mødre eller lesbiske er det de utgir seg for å være. En av grunnene til at jeg fatter mistanke, er at om de faktisk hadde vært kvinner, så hadde de ikke kunnet politianmelde noen for hatefulle ytringer, for kvinner har ikke beskyttelse i § 185.

Så Jentoft, du får bestemme deg: Enten er du kvinne, og da må du droppe søksmålet. Eller så er du ikke kvinne, og da gir du Ellingsen (og undertegnede) helt rett til å si: Jentoft, du er mann. Cath 22!

For øvrig definerer jeg meg selv som Superstraight, altså en mann som kun liker ekte kvinner (de som er født som kvinner). Dette er visstnok transfobisk, men foreløpig ikke forbudt.

Så derfor krever jeg at Jentoft aksepterer min kjønnsidentitet og ikke kommer med krenkende ytringer eller anmeldelser.

Jentoft er aktiv i Foreningen FRI, som samarbeidet med NFF for å lokke småunger til Pride-parade og generelt gjør livet vanskelig for alle som ikke aksepterer deres forståelse og syn angående biologi og forskning.

Jentoft og Ellingsen møttes i NRK Debatten i januar 2022. Også ordvekslingen her er en del av politianmeldelsen som Jentoft står bak.

For å stanse denne galskapen må alle som ikke har latt seg forføre av den nye woke kjønnsideologien hyle det ut fra takene:

Menn kan ikke bli kvinner, menn kan ikke bli mødre selv om de kaller seg transkvinner, og vi nekter å akseptere en forskrudd, intolerant og kvinnefiendtlig ideologi som tres ned gjennom halsen vår. Hvis mange nok sier det, så kan ikke politiet bruke fire timer på å avhøre alle sammen.

For min del er valget enkelt: Jeg stiller frivillig på Team Ellingsen.

Transaktivistene gir seg ikke, anmelder norsk kvinnesaks­aktivist for hatefulle ytringer

Kjøp billetter her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.