Christina Ellingsen er innkalt til avhør mistenkt for å ha kommet med diskriminerende eller hatefulle ytringer mot transpersoner på Twitter.

Ellingsen er leder av Women’s Declaration International Norge (WDI), og en tydelig motstander av den nye transideologien.

– Jeg vet ikke hvem som har anmeldt meg og jeg vet ikke nøyaktig hvilken ytring det er snakk om, sier Ellingsen til Aftenbladet.

Hun understreker samtidig at hun tar ansvar for alt hun har skrevet. Ellingsen aksepterer ikke premisset om at det finnes utallige kjønn og at en mann plutselig ved tankekraft og kirurgi kan bli en kvinne.

– Det finnes verken papirarbeid, kirurgiske inngrep eller tankemønstre som kan gjøre at hankjønn blir hunkjønn.

Politiadvokat Marianne Aune bekrefter at det foreligger en anmeldelse, men kan ikke si hvem som har anmeldt Ellingsen, eller hva anmeldelsen går ut på.

– Vi er i en tidlig fase av etterforskningen og jeg kan ikke uttale meg om den. Av etterforskningsskritt er det naturlig i slike saker å avhøre en mistenkt, sier Aune, som er ansatt i nasjonalt kompetansemiljø innen hatkriminalitet.

Ellingsen er altså innkalt til avhør, uten å vite hva hun er anklaget for. Det er som å lese Kafka.

Å si at en mann ikke kan bli kvinne er i ferd med å bli ulovlig.

– Alle mine ytringer omhandler nødvendigheten av å kunne forholde seg til en objektiv, biologisk definisjon av kjønn, og om konsekvensene av å la subjektive oppfattelser legge føringer for hva som ansees som straffbart – spesielt for kvinner og jenter.

–Kvinner og jenter er hunkjønn og har kjønnsbaserte behov og rettigheter. Hvis norsk lov anser slike uttalelser som kriminelle, er norsk lov både kvinnefiendtlig og autoritær.

– Vi må ha lov til å avvise andres subjektive oppfattelser og å forholde oss til objektiv virkelighet uten å bli rettsforfulgt.

Ellingsen beskriver situasjonen som «en personlig katastrofe» og svært belastende. Strafferammen er på tre år i fengsel. Men Ellingsen var forberedt på at noe slikt kunne skje.

Våre myndigheter har gjennom § 185 gjeninnført blasfemilover i Norge, mener Ellingsen. Aktivister har grepet muligheten med det antall armer de definerer seg til å ha.

Kvinner lider mest under dette nye regimet, mener Anne Kalvig, som er nestleder i WDI. Hun sier kvinner blir anmeldt for å uttale seg saklig. Kalvig har selv opplevd å bli anmeldt for brudd på hatparagrafen, men saken ble henlagt.

Kalvig er også professor i religionsvitenskap ved UiS, sier videre at nedslagsfeltet for at variabelen «kjønn» i Norge i dag ikke lenger refererer til biologisk kjønn, har dramatiske konsekvenser.

– Med Lov om endring av juridisk kjønn, der barn ned til 6 år kan «skifte» kjønn med bare en forelders samtykke, har vi fått et religiøst utgangspunkt for personnummer. «Kjønnsidentitet» er en 100 prosent subjektiv trosoppfatning. Det sletter kvinne som kategori basert i biologiske fakta, når en mann like gjerne er kvinne.

– Folk kan føle og identifisere seg som hva de vil gjennom tros- og tankefrihet. Forskjellen ved juridisk kjønn, er at alle andre må ta del i disse trosforestillingene. Dette er dermed brudd med andres trosfrihet, det er påbudt tro, en obligatorisk statsreligion.

Den nye religionen består av en inkvisisjon som finner syndere overalt, og skriker om toleranse og «respekt». Selv opptrer de som en intolerant mobb fullstendig uten respekt for andres meninger, og uten evne til tilgivelse.

Stilte spørsmål ved transideologien, ble mobbet ut av skolen

Men uansett hvor mye de hyler og skriker, så kan de ikke forandre virkeligheten. Det fins bare to kjønn. Menn har ikke mensen, og kan ikke få barn.

Det er barnehagenivå. Rosa kompetanse betyr null kompetanse. Toleranse er å respektere ulike meninger. Transaktivistene har startet en mental krig mot vanlige folks fornuft og frihet.

Det verste er at dette rammer barna våre, som blir utsatt for Pride-ideologi i barnehager, barneskoler og fotballklubben. Alle skal med, bortsett fra de som ikke støtter opp om den nye religionen og tror på vitenskap, biologi og personlig frihet.

Hvordan endte vi her?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.