Transideologien har allerede vært presset på amerikanske barn i skoleverket, uten foreldrenes samtykke. Nå følger en kirke i Texas i det samme sporet. En kirke i Texas arrangerer «Drag Bingo» for barna. Utenfor kirken står ANTIFA som sikkerhetsvakter med våpen.

I tillegg har kirken åpnet noe de kaller Transparent Closet, der barna oppmuntres til å omfavne den transkjønnede livsstilen – også uten foreldrenes viten eller samtykke.

Mange foreldre i USA føler de har mistet tryggheten over egne barn på skolene, som har blitt rene indoktrineringssentre, skriver Epoch Times.

I Florida ble en mor sjokkert da hennes 13 år gamle datter avslørte at skoleledelsen hadde spurt hvilket toalett hun ville bruke, etter at hun hadde spurt om navnebytte. Skolen hadde dessuten spurt datteren om hun nå ville sove på samme rom som guttene på skoleturer.

Skoledistriktet Leon County hadde en transideologisk sjekkliste for å registrere barnas nye ikke-binære status, foretrukket navn og de evinnelige pronomene.

En 12 år gammel jente forsøkte å ta livet av seg to ganger på en skole i Florida, etter måneder med hemmelige møter med en skolerådgiver, som hadde forsøkt å overbevise jenta at hun kunne være en gutt.

Dette er bare noen få eksempler på hvordan transideologien rammer barn. Antallet barn som identifiserer seg som transpersoner har eksplodert i USA. Det samme skjer i Norge:  I 2012 ble 11 jenter henvist til Rikshospitalet for «kjønnskorrigerende behandling». I 2018 var tallet 154, ifølge NRK. Det er snakk om en 14-dobling på seks år.

USA: Familier blir ødelagt av den nye kjønns­ideologien

Eksperter både i USA og Storbritannia mener den voldsomme veksten av barn som identifiserer seg som transkjønnede skyldes at transaktivister og LGBTQ-miljøet utnytter de sosiale mediene, og rekrutterer sårbare barn.

Støtten fra det politiske miljøet er svært stor. I USA finnes det en del protester, også blant politikere. Men i Storbritannia og Norge er det vanskelig å finne politikere med makt som tar avstand fra transideologien.

Nå følger en kirke i Texas i det samme sporet. Det er den uavhengige journalisten Tayler Hansen som oppdaget et Drag Bingo-arrangement i regi av en kirke i Katy, Texas.

Bak det som var markedsført som et «familievennlig» arrangement, sto First Christian Church. Dette var ikke markedsført på kirkens Facebook-side.

Om det de kaller «Transparent Closet» sto det på hjemmesiden at der er en «gratis klesbutikk designet for transer og utforskende tenåringer, unge og unge voksne, slik at de har et trygt sted for klesbehov og andre ting».

Her deles det ut sminke, undertøy og andre ting fem dager i uken. Dette har pågått siden midten av juli.

Ifølge Tayler Hansen, som også tidligere har avslørt slike arrangementer, er tilhengerne av transideologien i ferd med å opprette massiv sikkerhet rundt arrangementene.

– De hadde en sikkerhetskontroll hvor mellom 50 og 60 ANTIFA-medlemmer var stasjonert, sier Hansen

Flere av disse var bevæpnet med AK-47 og pistoler. Et bilde viser også folk utenfor kirken med plakater for Black Lives Matter.

I tillegg var det motdemonstranter tilstede, som mislikte at kirken indoktrinerer barn og unge på denne måten. Blant disse var det noen medlemmer av Proud Boys som Hansen så bli angrepet med pepperspray av ANTIFA-folk.

Hansen har lagt ut en liten video som viser litt av det som skjedde, utenfor kirken.

Hansen så også tre svarte kvinnelige politifolk i uniform som kontrollerte parkeringsplassen.

– Jeg har aldri sett uniformert politifolk jobbe med privat sikkerhet på et så politisert arrangement, sier Hansen.

Deltagerne fikk blant annet tildelt pins med teksten Not All Christians Suck. Hansen så rundt åtte barn som virket å være under 10 år gamle på arrangementet, som var der uten sine foresatte.

Etter at kirkens pastor oppdaget hans mobiltelefon, som han brukte til å filme, ble Hansen ført ut av politiet.

Også svenske prester har selvsagt hivd seg på transbølgen, og erklært følgende:

Vi skriver till dig från en kyrka som också är trans.

Svenske prester: – Vi er også trans

Situasjonen i Norge er ikke særlig bedre. Her er selv Jesus fremstilt som trans, med full støtte fra alle bispekandidatene i Hamar. Forsvaret ansetter gender-rådgivere, noe som visstnok skal hjelpe Forsvaret til å utføre sitt oppdrag.

Og de som protesterer og uttrykker sterkt hvor perverst man finner hele opplegget risikerer å bli straffet.

Likhet for loven er avskaffet. Nylig fikk en mann fengselstraff etter en krangel med en annen mann han hadde kjent i flere tiår, men som identifiserte seg som kvinne.

– De som anmelder kvinner og menn som har fått nok av kravene og idiotien til kjønnsidentitetspastorene er stort sett voksne menn, skriver feministen Tonje Gjevjon i en kommentar på Facebook-siden til Christina Ellingsen, som er leder av WDI Norge, den norske avdelingen av Women’s Declaration International.

Mannen som ble dømt for den udemokratiske § 185, ble i hovedsak dømt for følgende uttalelse:

Perverse mannegriser som permalaiver at de er småpiker har vel strengt tatt ingen injurierende kraft.

Forøvrig ba han om unnskyldning og slettet meldingen, men den stakkars fornærmede mannen republiserte den.

Brita Møyseth Engset beskrev Ellingsen og hennes følgere svært aggresivt i sommer. Hun mente at Christine Marie Jentoft, mannen som kaller seg lesbisk mor, er utsatt for en «tsunami av forakt» og «ondskapsfull trakassering». Så fortsetter hun:

Ikke bare fra de rabiesbefengte TERF-ekornene som blindt og kaklende følger sin åndssvake leder Ellingsen.

Engset ble ikke anklaget for hatytringer. Tvert imot, får LGBTQ-minister Trettebergstuen trykket liker på utsagnet.

Likhet for loven er avskaffet med den foraktende loven § 185.

Transideologien er woke på speed. Enkle sannheter angripes, som at menn ikke kan bli til lesbiske mødre. Transaktivistene virker ikke bry seg noe særlig om de barna de jakter etter. De er bare ute etter flere allierte. Og ANTIFA stiller velvillig opp som bevæpnede stormtropper.

Denne galskapen er ønsket velkommen i skoler og kirker. Få politikere, kjendiser og medier reagerer, de fleste hyller denne trenden. Men noen våger å protestere, og de fortjener støtte.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.