Stadig mer radikale kjønnsteorier og transideologi river amerikanske familier i stykker. Dette hevder Kelsey Bolar fra den konservative kvinnegruppen Independent Women’s Forum (IWF).

– Familier blir ødelagt av kjønnsideologi, sier Bolar til Epoch Times.

Kelsey Bolar er senior politisk analytiker for IWF. Hun har arbeidet med en ny videoserie med tittelen «Identity Crisis», som beskriver i detalj hvordan kjønnsideologi skaper splittelse mellom mødre og døtre.

Den første mini-dokumentaren forteller historien om Jeanette Cooper. Datteren hennes ville endre kjønnsidentitet og definerte seg som en gutt. Da Cooper nektet å referere til sin datter som en gutt, mistet hun foreldreretten.

– Folk som sitter i fengsel får mer kommunikasjon med barnet sitt enn meg, sa Cooper til Bolar.

En mor fra California forteller om hvordan kjønnsideologien påførte hennes autistiske datter et mentalt sammenbrudd.

Det er ikke uvanlig at lærere aktivt oppfordrer barn til å endre kjønnsidentitet uten at foreldrene blir informert. Og for å unngå at foreldrene skal oppdage hva som skjer, så bruker lærerne elevenes opprinnelige navn i samtale med foresatte.

Transideologi har kjennetegn som en sosial smitte, mener Bolar.

– Dette er ikke et narrativ transaktivister ønsker å akseptere, sier Bolar.

«Identity Crisis» viser eksempler på hvordan unge personer påvirkes og smittes av transideologien.

Hun forteller om en ung jente som flyttet til Alaska. Hun hadde aldri vist tegn til forvirring og usikkerhet rundt eget kjønn. Men så flyttet hun inn i en blokk hvor flere transkjønnede jenter bodde, og hun startet på en skole med enda flere jenter som identifiserte seg som transpersoner.

Var det da en ren tilfeldighet at den nye jenta plutselig erklærte at også hun var transkjønnet? spør Bolar.

– Vi forventes å tro på at dette bare er en tilfeldighet. Dette er helt åpenbart ikke en tilfeldighet. Dette er et menneskeskapt problem som er voksende.

Transpersoner koster enorme summer; vi betaler

I dokumentarserien møter vi også på unge jenter som har gjort store inngrep på sin egen kropp for å endre kjønn, men som senere har angret. En hadde da fjernet begge brystene.

Stadig yngre jenter får pubertetsblokkere, medisiner for å forhindre puberteten. Dette kan få katastrofale følger.

– Disse unge jentene steriliserer seg selv. De vil kanskje aldri være i stand til å bære barn hvis de ombestemmer seg noen år senere .

Her i Norge er det en aldersgrense på 25 år for å sterilisere seg. Men denne loven slettes eller ignoreres for unge mennesker som vil skifte kjønn.

– Det juridiske grunnlaget for å utføre irreversibel medisinsk eksperimentering på friske mennesker og friske barn, eksisterer ikke, men under påskudd om transhelse innføres det nå smutthull, sa Christina Ellingsen fra WHRC Norge til Matriarken i mars 2021.

– Når de største, mest profittjagende selskapene i verden applauderer slik deregulering, mens leger og foreldre kritiserer det, må man spørre seg hva motivasjonen er.

Bolar sier at de problemene transpersoner som angrer opplever, ikke når frem i mediene, på grunn av press fra transaktivister.

Du kan se den korte filmen om Jennifer Cooper nedenfor, de andre filmene i serien finner du via hjemmesiden til «Identity Crisis».

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.