Nytt

Bilde: Den danske kunstneren Michael Kvium gir assosiasjoner til Dagbladets utvikling. Avisen har ikke lenger noen verdier eller idealer, men er redusert til å henge ut dem som våger å kritisere den politikken de selv har støttet, men ikke vil vedkjenne seg lenger. Dagbladet befinner seg i det postmoderne tomme rommet, hvor kroppen reduseres til avfeldighet og avføring. Motiv: Double Pain fra 1995. Aros Kunstmuseum.
Dagbladet ved Gunnar Thorenfeldt synes det er verdt et oppslag at Trond Ellingsen, leder for Asker FrP og styreformann i Document.no, er blitt utnevnt til medlem av UNE, UDIs ankeinstans.

Dagbladet forsøker å koke suppe på en spiker ved å sitere Ellingsen på diverse uttalelser de siste årene. Det mest «hårreisende» Dagbladet finner er uttalelser om at dialog-linjen i migrantspørsmålet ikke virker og at politikken kommer til å bli lagt om i langt hardere retning. – Det kommer ikke til å bli vakkert, har Ellingsen sagt.

Dette er en konstatering av noe enhver fornuftig person kan se. Men Dagbladet synes det sier noe om Ellingsen.

Nei, det sier noe om Dagbladet.

En avis som bevisst ser bort fra situasjonen Ellingsen refererer til og velger å ta mannen i stedet for ballen, driver karaktermord.

Anno 2016 er det ikke mulig å skrive som Thorenfeldt gjør og være i god tro. Ønsker Dagbladet en gjentakelse av masseinnvandringen fra 2015? Se det ville aldri Dagbladet aldri våge å skrive, men det er den logiske konklusjonen på avisens resonnement.

Hvis det blir «kontroversielt» å ta vare på nasjonen Norge er Dagbladet snakker vi om medier som hører hjemme i ko-ko-land. Dagbladet tør ikke skrive at de er for åpne grenser, de vet at det ikke lenger klinger godt. Men de driver brønnpissing i kjent stil.

Premisset for oppslaget er at Ellingsens politiske syn vil påvirke hans dømmekraft i nemnda. Selvsagt vil det det, i likhet med en annen oppnevnt, Cora Alexa Døving,, som tilhører den innvandrervennlige fløyen.

Men Dagbladet ville aldri finne på å lage et oppslag om henne.

De ville aldri finne på å hekte negative adjektiver til hennes fløy, fordi den er dominerende og Dagbladet tilhører den.

Men det holder ikke med å være dominerende og ha hegemoniet. Asyllobbyen tolererer ikke å bli utfordret. Den snakker høyt om toleranse, men det gjelder bare «de andre».

Nordmenn som ønsker å ta vare på Norge bør gå stille i dørene. Hvis de våger å si det ethvert fornuftig menneske mener, at man må ha kontroll på grensene, blir de brunbeiset av asyllobbyen.

Det Dagbladet ikke har fått med seg er at vinden har snudd. Fornuften er ved å vinne.

Dagbladet tror de kan spille bøllekortet en stund til.

De har ikke merket at vinden har blåst klærne av dem, og at de går rundt nakne.

Det er ikke noe pent syn.

Som et eksempel på Dagbladets tarvelighet: Ta videoen fra Neukölln i Berlin i oktober, der menn fra Midtøsten sparker en kvinne utfor trappen ned til metroen, og uanfektet går videre som om ingenting er hendt.

Videoen gikk «viral» på nettet. Dagbladet vil gjerne ha sin del av klikkene, men skriver løgnaktig og fortegnende om hva alle vettuge kan se: Det handler ikke om at «alle» kan bli ofre. Det handler om at muslimske menn har null toleranse for vestlige kvinner og behandler dem som kveg.

Det handler også om tysk påtalemyndighet som ikke har handlekraft og våger å innse hvilke problemer de har invitert til landet. Halvannen måned etter det brutale overfallet har man ikke funnet gjerningsmannen, og ikke gått ut offentlig med videoen. Antagelig fordi man frykter den vreden et slikt opptak utløser.

Dagbladet skriver heller ikke hvem gjerningsmennene er, selv om alle kan se det. Slik sett har Dagbladet noe til felles med de mest unnfallende myndighetene, som ikke tør eller vil gjøre noe med problemene. Konsekvensene er at overgrepene får fortsette. Medier og myndigheter blir passive medvirkere. Uten deres passivitet og mørklegging ville ikke volden kunnet fortsette.

I virkeligheten frykter mediene og myndighetene reaksjonen. De velger heller å brunbeise de som reagerer og ofrer publikums sikkerhet.

 

Nettet florerer av slike videoer. Ikke bare ser publikum hva som skjer i Europa, de vet også at hvis europeiske menn hadde gjort noe lignende mot kvinner med hijab f.eks.. ville det utløst ramaskrik. Det ville blitt slått full alarm, med interpellasjoner i nasjonalforsamlingene og nye lovforslag.

Når muslimske menn begår vold og overgrep besvares det med taushet og det er denne taushet og disse doble løgnene som er det verste, og dømmer aviser som Dagbladet til en plass aller nederst i helvete.

Tittelen sier det meste:

Kvinne (26) var på vei til t-banen da hun ble sparket ned trappa: – Viser hvor lett alle kan bli voldsofre

 

http://www.dagbladet.no/nyheter/dialog-nytter-ikke-det-har-vaert-forsokt-jeg-ser-bare-for-meg-adskillig-mer-kontante-virkemidler-og-det-blir-ikke-vakkert/66019400