Jeg har tenkt mye på hva som gjør at venstresiden går så godt sammen med islam. For det er slik det er, uansett hvor i verden du ser.

Egentlig skulle man tro at de to ideologiene var sterke motstandere av hverandre. Venstreorienterte politikere og ideologer snakker stadig om kvinners rettigheter og den forferdelige mannsdominansen, mens kvinner ifølge islam ikke har noen rettigheter i det hele tatt. For å ta et eksempel. Likevel kommer de fint ut av det med hverandre og konsentrerer styrkene sine om deres felles fiende, som er hvite menn, helst gamle.

For på et dypere plan er de veldig like. For venstresiden, hvis noen er uenige med dem, handler det ikke bare om feil. Han eller hun er ond – et ikke-menneske som i likhet med et skadedyr må bekjempes med alle midler. Det er rett og slett en moralsk rett og plikt hvis man tilhører det gode. I flere tiår har vi sett svartkledde Antifa-typer forsøke å skremme «høyreorienterte» dissidenter. De har ikke kunnet samles offentlig uten å måtte konfronteres med svartkledde «marxister», «anarkister» eller «antirasister» som lovet dem juling. Jeg har opplevd fenomenet i København, Berlin, Malmö og New York. Alltid samme uniform. Alltid de samme slagordene, de samme bannerne og plakatene. De har kopiert denne oppførselen fra Mussolinis svartskjorter på 1920-tallet og Hitlers brunskjorter på 1930-tallet. Man argumenterer ikke, man pryler.

Akkurat nå har den militante fløy til USAs demokratiske parti annonsert demonstrasjoner foran privatboligene til de seks høyesterettsdommerne som går inn for å oppheve Roe vs. Wade. Da kan barna og naboene deres lære hvilket avskum de er og hvor mye de fortjener å bli «brent ned». De amerikanske svartskjortene fra Black Lives Matter og Antifa vil også angripe kirker som de mener er motstandere av abort frem til den niende måneden, og dermed true de troende til å holde seg unna.

Den moderne venstresiden har betraktet islamsk strategi med beundring over lang tid. I følge guden allah må alle som ikke adlyder hans blodtørstige bud drepes.

Så langt har ikke venstresiden kommet ennå, men de jobber med saken.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.