Rapperen Cezinando (26) møter i Oslo tingrett i en tilståelsessak 16. mai. Han er en av de siktede for møbeltyverier for flere hundre tusen kroner i fjor.

Tingretten bekrefter overfor VG at det er en tilståelsessak hvor Oslo-rapperen vil møte fysisk eller på video for å avgi en tilståelse. Saken går i Oslo tingrett mandag 16. mai.

Gjennom sin forsvarer Mette Yvonne Larsen har 26-åringen tidligere sagt at han angrer. NTB har forsøkt å komme i kontakt med artistens forsvarer fredag ettermiddag uten hell.

Et miljø fra hovedstaden er mistenkt for å stå bak tyveriene. Artisten skal være innblandet i dette, men det er usikkert hvilken rolle han skal ha hatt.

Den omfattende tyverisaken, som ble avslørt av Oslo-politiet i fjor vår, dreier seg om tyveri av designmøbler, kunstverk og luksusklær til en verdi av flere hundre tusen kroner fra kontorlokaler, interiørbutikker og serveringssteder.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.