Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba sier man vil forsøke å finne de som står bak henrettelsen av to russiske fanger. Samtidig sier han til vestlige reportere ikke kan forstå hvordan det er å bli utsatt for russernes grusomheter. Faktum er at vestlig presse har engasjert seg sterkt i Butsja-drapene.

«I want to double-check the date of this video because you should understand one thing – now you will not understand it, I’m sorry. But you don’t understand how it feels after seeing pictures from Bucha,» he said. «Talking to people who escaped, knowing that the person you know was raped for days. You don’t understand how it feels that Russian soldiers rape children.

«This is not an excuse to those who violate the rules of warfare on either side of the front line,» he continued. «But there are some things which you simply can’t understand. I’m sorry.»

Krigen har vart i syv uker. Den amerikanske forsvarssjefen Mark Milley spådde at den kunne vare i månedsvis, kanskje flere år.

USA og Polen varsler at de vil begynne militærøvelser tett opp mot den ukrainske grensen.

 

Kjøp Kents bok her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.