Thegatewaypundit.com går rett på sak og avslører eliten som ødelegger USA. For dette blir de straffet på pungen. PayPal har nettopp kansellert avtalen med dem. Det har kommet meldinger om at folk ikke får sendt lenker til artikler fra thegatewaypundit.com.

På mange måter er det et kompliment. Hvis du stenges ned, er det fordi de frykter deg. Thegatewaypundit.com har fortsatt å vokse, til tross for kvelertakene. De er blant de 250 mest populære nettstedene i USA og hadde 900 millioner sidevisninger. Men det hjelper ikke hvis mulighetene for inntekter strupes. Eliten vet hva den gjør.

At finansielle tilbydere kan kansellere kundeforhold av politiske grunner, er noe politikerne burde slå ned på. Men de sier ingenting. De har heller ikke noe imot at brysomme stemmer forsvinner.

Utviklingen mot et autoritært samfunn går fort i USA under en Demokratisk president.

 

Just Like Soviet Russia: T-Mobile Is Erasing Links to Gateway Pundit Articles if You Send Them by Text Message

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.