Rodney Scott var grensepolitisjef frem til juni i år, da han trakk seg. I et intervju med Bret Baier forteller han om hvordan de advarte Biden-regimet om hva som kom til å skje hvis de endret migrantreglene. Men i stedet for å høre på advarslene gjorde Biden-folkene det stikk motsatte.

Trump hadde inneført en regel under covid som ga USA lov til å sende folk tilbake til Mexico. De måtte søke innvandring derfra.

Det første Biden gjorde var å oppheve denne regelen. Det begynte med mindreårige. De skulle få bli. Da dette spredte seg blant potensielle migranter, begynte strømmen. Hva gjorde Biden, strammet de til? Nei, de utvidet kriteriene til også å gjelde familier med barn. Dermed ble bekken til en elv. Grensepolitiet ble overveldet av problemene og krise ett sted, som i Del Rio, gjorde at grensen alle andre steder ble stående åpen. Det fantes ikke folk.

Men dette er ikke hele historien.

Hva med grensegjerdet? spurte Scott og hans folk. Det var ved å bli fullført. Det var mil med fiberkabler, kameraer og stålbarrierer som bare ventet på å bli satt opp.

Hva mer er: Kontraktene var inngått, folk og maskiner var på plass klare til å gjøre jobben. Men Biden-regimet ville ikke. De sa de skulle tenke seg om. Men etter to måneder ble det klart at det ikke kom til å komme noe svar. I mellomtiden går kontraktørene der og får 5 millioner dollar om dagen for ikke å gjøre noe.

Scott vil ikke svare på hvorfor. Han sier det er et politisk spørsmål. Men han sier at dagens leder av Department of Homeland Security, Alejandro Mayorkas, hadde en stilling i DHS og er godt kjent med forholdene. Når han sier at grensen er sikker og lukket så vet alle at han lyver.

Scott sier også at når grensepolitiet overveldes og må konsentrere seg om strømmen ett sted, står resten av grensen åpen, Kartellene utnytter det. De lager kø ett sted for å kunne smugle mennesker og narkotika et annet.

Biden-regimet vet også konsekvensene av deres egen politikk. Det er vanskelig ikke å tenke tanken at de med viten og vilje lar kartellene utvide sitt territorium og kriminelle imperium.

Scott sa de har navnene på 400.000 mennesker som har kommet seg over grensen uten å bli tatt. Dette er mennesker som absolutt ikke ville bli tatt, sa Scott. Hvem er de? Hva vil de i USA?

Han etterlater inntrykket av en mann som ikke lenger hadde samvittighet til å bli i jobben.

 

Document har lastet ned denne videoen i tilfelle den tas ned av youtube senere. Biden-regimet ønsker ingen vitner.
 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.