NRK er tro mot sitt prosjekt: Å dekke over sannheten for å beskytte det fargerike fellesskapet.

Prosjektet gjennomføres med en slik konsekvens at det er merkelig om man ikke har et vedtak på det: Å beskytte innvandring og flerkultur. Koste hva det koste vil.

Så når en småkriminell bosnier, som tilfeldigvis har svensk statsborgerskap, noe Sverige som kjent deler ut i øst og vest, blir skutt av politiet i Sarpsborg, er dette første bud: Å underslå at han er bosnier.

«Svensken» som ble skutt av politiet var fra Bosnia

Å dekke over er ikke vanskelig, som statskanalen selv demonstrerer søndag kveld: Familie og venner sørger: – To små jenter har mistet faren sin.

– Han var bare snill og grei. Vi forstår ikke hvordan dette kunne skje.

Det er ingen tvil om at det er trist. Mannen har to mindreårige barn. Men er det grunn god nok til å lyve for leserne? Skal ikke mediene være lojale overfor sine lesere og seere? Overfor sannheten?

VG var mer sannferdig i sin nokså likelydende reportasje søndag: Familie og venner i Sarpsborg: − Hvorfor ble han drept? VG forteller oss både hvem de sørgende og hvem den drepte er. De etterlatte er med på det, de beretter åpent. Så hvorfor forteller ikke NRK oss dette?

Det er fordi journalistenes og medienes lojalitet ikke retter seg mot allmennheten, men mot noe helt annet.

Deres lojalitet står til multikulti-prosjektet. Det viktigste for dem er å beskytte det flerkulturelle prosjektets sannheter. Den sannheten som prediker at mangfold og flerkultur er bra, sunt og godt, og at alternativet er en rasistisk pøl av ondskap.

Det å undertrykke sannheten er jevngodt med å lyve. Å systematisk unnlate å formidle det som er sant.

Og dét er nettopp hva NRK, statskanalen du gjennom skatteseddelen er pålagt å finansiere, driver med: Løgn.

Vi har påvist det så mange ganger at det er trettende å gjenta det:

Den «svenske» bosnieren ble i mars dømt for narkotikalovbrudd i Sverige. Av dommen fremgår det at han har slitt med rusmisbruk og psykisk sykdom.

Bosnieren var også tiltalt for noen lignende forhold i Norge, men saken ble henlagt da det ble besluttet at det skulle foretas en såkalt prejudisiell vurdering av mannen, skriver VG.

Intet av dette er med i NRKs artikkel. Og heller ikke noen antydning om at dette kanskje ikke er Hasse fra Småland.

Det er løgn og forstillelse fra ende til annen. Som vi har sett så mange ganger før fra statskanalen.

Ingenting nytt, men det er vår forbannede plikt å påpeke det. Hver gang.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.