Drammen tingrett har akkurat dømt en bosnier til 6 års fengsel for familievold. Voldsmannen, som også er tiltalt for drap i Bosnia, er gitt norsk statsborgerskap (naturligvis) og kan dermed aldri utvises. Han blir derfor et symbol på hvordan naive politikere står med åpne armer og inviterer voksne menn fra voldelige samfunn til å bli «norske», uten at man vet noenting om deres historie, adferd, intensjoner, kultur, nettverk, tilhørighet, sympatier eller agenda. Naiviteten og uforsiktigheten i dette er så monumental at man må spørre: Har flerkulturens politikere og velgere brannvarsler hjemme? Hvorfor det? Er ikke det bare å «piske opp frykt» og skape utrygghet for alle i hjemmet? Tenk litt på barna, da!

Jeg skal medgi at jeg kanskje er over gjennomsnittet sikkerhetsorientert. Jeg tjenestegjorde i militærpolitiet og jobbet som vekter i mange år etter det, hvor jobben er å stoppe trusler FØR de manifesterer seg. Ikke måtte si unnskyld, eller «jo, men …» eller finne syndebukker i ettertid. Man blir fort litt preget av slike jobber: Jeg sjekker alltid hvor nærmeste nødutgang er. Det første jeg sjekker på danskebåten, er rømningsplanen. Når jeg går på en trikk, så scanner jeg medpassasjerer. Jeg gjør det fordi jeg vet at de som ikke har gjort det, blir sårbare. Jeg tenker sikkerhet rundt alt og alle, for de som ikke gjør det, må leve med konsekvensene av skjødesløsheten resten av livet. Sånn som Stefan Löfven og Jonas Gahr Støre må.

Mer og mer sikkerhet. Unntatt …

De siste 30 åra har Storting og regjering vært fullt av politikere som vil ha mer sikkerhet. De vil ha fartshumper, sykkelhjelmer, veidelere og sprinkleranlegg. De bruker millioner på informasjonskampanjer om risiko rundt alkohol hvis du er gravid. De bruker hundrevis av milliarder på å sikre Norge mot klimaskifter, som neppe er en reell trussel, og noe som vi uansett ikke kan gjøre noe med. De bytter batteri i brannvarslerne årlig. De kjøper bil med topp kollisjonssikring, uten at de noensinne har vært utsatt for en ulykke. Men de samme politikerne ofrer ikke sikkerhet en tanke når det gjelder innvandring. Stikk den! Hvordan oppstår en slik monumental kortslutning?

Politikerne som strør tusenvis av tonn salt på veiene våre for å hindre at ulykker skjer, bruker milliarder på å hente vilt fremmede menn oppvokst i kvinnehatende voldskulturer, for at de skal berike oss som nye landsmenn i stedet for å få hjelp i hjemlandet. Og enhver som har noe imot denne skjødesløse politikken, fremstilles som problemet. Disse politikerne er skremt av obskure hackere fra Russland, men går glisende på besøk i moskeer man vet preker hat mot Vesten og våre sekulære lover. De har nesten forbudt røyking for å redde våre liv, men nå må de plassere ut lastebiler som barrierer på 17. mai på grunn av sin egen farlige innvandringspolitikk.

Det behøver ikke politikere i Polen, for der ser man masseinnvandring og islam for hva det er: en sikkerhetsrisiko overfor egne borgere, kultur og demokrati. Derfor er ikke Polen preget av bilbranner, opptøyer, voldtekter, splittelse, skyteepisoder og koranklosser som f.eks. Sverige. Sikkerhetstenkning fungerer. Men da må man tenke sikkerhet som helhet, ikke skape store sikkerhetshull med vilje, som Europas flerkulturelle elite gjør.

De som ønsker trygghet, er «rasister» alle sammen!

Vi som advarer mot islamiseringen og balkaniseringen av Europa, legges for hat fordi vi advarer om en fare som for lengst har vist seg reell. Vi blir kalt «høyreekstreme» fordi vi avkler flerkulturen som det livsfarlige samfunnseksperimentet det beviselig er, og med det truer vi det «gode» imaget til maktmennesker og selvhøytidelige fjols. Vi ødelegger deres selvbilde som ansvarlige og omsorgsfulle politikere, og det er uakseptabelt. Kritikere må tas, og samme politikk må fortsette rett frem! Europeiske politikere som er besatt av «føre var»-tenkning rundt klima, har ikke ofret «føre var» en tanke når det gjelder faren for at fremmedkulturell vold, voldtekter og terror skal få vokse og ramme deres egne lands borgere. «Refugees Welcome»-fjolsene sjekket at kaffetrakteren var skrudd av før de dro til Tøyen og ønsket vilt fremmede våpenføre menn fra krigssonen velkommen til sine hjem. Innvandringsindustrien advarer mot nasjonalkonservativ ideologi, men beskytter islamsk ideologi, til tross for all volden den skaper. Hvor dum er det mulig å bli? Hvor inkonsekvent får voksne folk lov til å være?

Sveriges katastrofe skyldes anti-sikkerhetspolitikk

I Malmö har den tredje gjengvoldtekten på rappen endelig rystet politikerne som ønsket voldsmennene velkommen til Sverige. Det finnes ingen bortforklaringer som kan tåkelegge sannheten: Disse politikerne som sjekker pulverapparatet en gang i året for sikkerhet skyld, ofret aldri sikkerheten til en 17 år gammel jente en tanke. Faktisk hevdet de at det var «rasistisk» og «høyreekstremt» å tenke på hennes sikkerhet. Nå ligger den svenske ungjenta ødelagt for livet etter grusom sextortur fra en rovdyrflokk av menn. Sverige, våkn opp!

Voldsmennene har skylden, men de har medsammensvorne: Stefan Löfven, som har endeløst med omsorg for skjeggebarn fra voldskulturer, bør tiltales for uaktsom medvirkning til tortur, voldtekt og drapsforsøk på barn fra svensk kultur. Voldsmennenes medsammensvorne har skylden for at politiet er overarbeidet, noe som igjen gjør voldsmenn stadig modigere. Löfven ville bli funnet skyldig av enhver svensk jury, for snart finnes det knapt et troverdig forsvar. Kanskje det var dét Reinfeldt forsto da han vendte politikken ryggen etter å ha tapt valget? Gjemmer han seg i håp om at ingen skal huske ham når omslaget kommer?

En regjering som kaller krav om brannbiler «å piske opp frykt», samtidig som de inviterer pyromaner til landet, ville ikke overlevd uka før mistillitforslaget kom. Kontrollutvalget ville vært nådeløse. Men dette er det flerkulturelle Disneyland – hvor alle vil hverandre vel, hvor forskjeller skal skape fellesskap, og hvor løgnen er viktigere enn sikkerheten til landets egne ungjenter. Tenk over dét neste gang du plukker en stemmeseddel. Fortell hva du tenker til venner og slekt.

Åpenbart farlig, men solgt inn som fred 

Flyselskap som bruker en eneste liten piratprodusert bolt i flyene sine, blir heldigvis satt på bakken av myndighetene. Trailersjåfører som ikke overholder et strengt søvnregime, blir bøtelagt. «Sikkerheten er i høysetet», sier myndighetene … og åpner grensene for voldsmenn som kan lyve seg inn i landet med kjøpte bakgrunnshistorier, falsk identitet og falsk alder. Dette er det mest risikofylte samfunnseksperimentet i europeisk og norsk historie. Sharia-ekstremister som Faten Mahdi al-Hussaini blir gjort til folkehelt av NRK, som på utpust kaller ateister og kritikere for «nettroll». Beinharde islamister går løs og kan reise hvor de vil, for noe annet ville krenke deres menneskerettigheter. Palestinske bøller som vil utrydde jødene og utslette Israel, er blitt fremstilt som ofre. Ingen sikkerhetsfare å spore der.

Redaktørene som løper islamiseringens og voldskulturens ærend, drar hjem og låser døren etter seg for sikkerhets skyld – i et samfunn de selv jobber aktivt for å gjøre mer utrygt. Partiledere som ønsker vilt fremmede velkommen fra talerstolen, sier «vi skal ikke la oss skremme», men de har skjerpet sikkerheten rundt seg selv. Sikkerhetstenkning handler nemlig nettopp om å tenke det verste, og la seg skremme. Hvorfor skulle ellers sigarettpakker være fulle av advarsler om død og sykdom?

Kan de garantere vår sikkerhet? 

Kan disse skjødesløse politikerne friskmelde samfunnet de selv lager? Nei. Kan de garantere at alle som har sluppet inn er sjekket og sikret? Nei. At alle som har fått norsk statsborgerskap vil oss vel, og at de vil det samme som oss? Nei. At alle titusener som snart kommer på «familiegjenforening» til gratis bolig og cash har gode intensjoner? Nei. At fremmede voldsmenn som aldri skulle vært her i landet, slipper ut av fengslet og ikke begår mer faenskap? Nei. Det eneste de kan, er å flakke med blikket og kalle kritikere for «rasister» og annet tøv, fordi vi avslører det vonde og vanskelige sikkerhetshullet de har skapt med fullt overlegg. Der stoppet all sikkerhetstenkning. Der stoppet interessen for borgernes ve og vel. Midtøstens kvinnefiendtlige, konfliktfylte og klanbaserte kulturer er erklært ufarlige. Wir schaffen das. Kritikerne av ukulturen svartmales og brunbeises som sikkerhetsproblemet. Well, God damn you all!

Når ble landet vårt overtatt av barn, med en drøm fra Disneyland og regnbuer i blikket? Hvor ble det av de voksne folka med prinsipper og ansvarlighet? Hvor ble det av en HELHETLIG sikkerhetstenkning, føre var, forsiktighet, og risikoforståelse for hele landet og folket dere har ansvar for? Dere tenker sikkerhet selv, og «pisker opp frykt» på absolutt alle andre samfunnsområder. Men rundt masseinnvandringen er sikkerhetstenkning uønsket, farlig og negativt. Vi må venne oss til terror. Venne oss til voldtekter. Venne oss til at jenter blir kalt hore. Ikke tale om! Det må vi slettes ikke.

Vet dere ikke at det er farlige folk der ute i verden? 

Dere har endeløst med omsorg for fremmede skjeggebarn og krigerske menn fra krigssoner. Hvor ble det av omsorgen og tryggheten for våre egne jenter, som dere lager en krigssone rundt? Har dere ikke lest dere opp på 1400 år med erobringshistorie, kvinnehat og jødehat? Hva er det med dere? Noen har veldig mye å svare for.

Document: Bosnisk islamist dømt for familievold i Drammen

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂