SVT: Patrick Lundström var ett stort fotbollsfan och såg de flesta av Sveriges matcher. Han var en av de svenskar som dödades i terrordådet i Bryssel. SVT:s reporter Fredrik Israelsson är vän med ett av Patricks syskon och berättar om familjens sorg i klippet. Skjermdump: SVT Nyheter (privat foto).

Det sitter to familier i Sverige akkurat nå som er sønderknust og ødelagt for livet etter at to svenske menn ble brutalt drept av en islamsk terrorist i Brussel.

NRK gjør akkurat som forventet og lager reportasje om terroristens tidligere liv. Hadde han vært i live, hadde vi blitt fortalt at han er sliten og har det vondt.

De eier ikke skam.

Den terrorsiktede tunisieren bodde i Norge i påvente av asylbehandling hos UDI, skriver den islamvennlige statskanalen. Da var han en helt annen person, forteller Abdesalem Lassoueds fetter til journalistene Isak Løve Pilskog Loe og Paal Wergeland.

NRK tar hensyn til fetterens familie og har valgt å anonymisere ham. Beskjeden om at 45-åringen trolig har drept to uskyldige mennesker, ryster ham:

– Jeg vil bare sende min kondolanse, sier fetteren, som er bosatt i Oslo.

– Fra meg og fra hans familie.

Hitler var en gang en helt annen person

Hva er det som feiler dem som jobber innenfor de fire veggene på Marienlyst?

Hvorfor mener de at vi er interessert i å vite at den radikale terroristen som drepte to av våre söta bröder i Allahs navn ikke alltid var en terrorist, at han snakket mest om fotball, hvordan det går med barna og familien i Tunisia? Eller at familien hans sender sine kondolanser?

NRK uthever til og med skriften for at vi skal forstå at familien er rystet over drapene, men vi tror ikke på at de bryr seg, for vi har vært vitne til slikt spill for galleriet før.

Det var en periode i Adolf Hitlers liv at han ikke drømte om å utslette jødene. Trenger vi å vite det?

Forresten – hadde Hitler vært i live i dag, hadde vel norske medier skrevet at han ble slått av faren da han var liten, bodde trangt og at den åtte år gamle kommende folkemorderen tok sangtimer, sang i kirkekoret og vurderte å bli prest.

Adolf var jo en gang en søt liten baby og en helt annen person, akkurat som Abdesalem Lassoued. Begge hadde samme tankegods, og det har også de som har vist sin støtte til Hamas og som tydeligvis ikke har et problem med at Israel og jødene skal utryddes fra denne jord.

Adolf Hitler als Kleinkind (Porträt). Photo by photographer Josef Franz Klinger (active from 1864 to 1906). Source: Wikimedia.

Er det noe rart at forakten for NRK og norske medier øker? Vi ser det i kommentarene på sosiale medier og klikker like fordi vi tenker akkurat det samme som befolkningen som er tvunget til å betale for statskanalens utilgivelige propaganda.

For mange av oss har de to siste ukene vært forferdelige. Vi hører om brutale drap på våre venner i Israel, barn halshugges og hele familier er utslettet. Samtidig er vi vitne til demonstrasjoner verden over som støtter terrorisme, og venstrevridde medier vinkler terrorangrepet på Israel til at det er deres feil.

Hvorfor kontaktet ikke NRK Patricks familie?

Det er til å bli syk av, og vi lurer på hva jødene går igjennom når de ser det vi ser. Eller hva familien og venner til de to svenskene tenker når de ser venstrevridde medier som desperat prøver å finne noe positivt om en islamsk terrorist.

For vi er sikker på at de gjør det samme i Sveriges liberale medier. De som er medskyldige i at våre naboer er kommet til et punkt hvor det ikke fins noen vei tilbake.

Også norske medier vil være medskyldige når vi er der.

Hvorfor tok ikke NRK kontakt med familien eller vennene til 60 år gamle Patrick Lundström, som i dag ble identifisert som en av de drepte. Hvorfor bruke tiden på Abdesalem Lassoueds familie?

Statskanalen har til og med publisert bilde av Lassoued fra SVT hvor han ser sympatisk ut, og ikke ligner den villmannen på bildene som har gått verden rundt. Skattebetalernes hardt inntjente penger er brukt til AI-verktøy, så de kunne bekrefte at det er ham på bildene.

Skjermbilde NRK.

Vi blir ikke forundret om dét var en av grunnene til at de måtte finne noe positivt om ham. For NRKs misjon er jo å fremstille islam som rosenrødt og fredens religion.

Vi legger også merke til at NRK har plukket ut det «beste» bildet av terroristen etter drapene, hvor han til og med har et smil om munnen.

Andre medier og Andy Ngô viste terroristen som han virkelig var: en bestialsk morder.

Heller ikke resten av de norske mediene eier skam

NRK publiserte en sak om Patrick, men vi tilgir dem ikke. Vi vet at han vil bli fort glemt, som alle ofre etter terrorhandlinger der islam er involvert.

Aftenposten, derimot, har ikke engang giddet å lage en sak om Patrick Lundström. De gir heller spalteplass til Ayusha Umme Awan fra Islamic Cultural Centre, som skriver at noen må gripe inn når vi er vitne til folkemord i Gaza.

Vi vet hvilken side Aftenposten støtter, og tenker at historien gjentar seg. De har glemt at avisen ble et viktig organ for Nasjonal Samling og den tyske okkupasjonsmakten.

Nettavisen har skrevet om Patrick, men publiserte ikke bildet av den smilende, kjekke mannen med de snille øynene. Han blir jo fort glemt likevel, så hvorfor bry seg?

TV 2 har viet en liten nyhetssak til Patrick, men heller ikke TV 2 har et bilde av ham. De kunne like godt latt være.

VG har gjort det rette denne gangen og laget en reportasje om mannen, som familien beskriver som en fantastisk varm, humoristisk og omtenksom pappa, partner, bror, farfar, morfar og onkel. Hans elskede familie kom alltid i første rekke:

– Hele familien er dypt sjokkerte over det ufattelige som har skjedd, sier søsknene i en uttalelse til SVT Västernorrland.

– Vår bror finnes ikke lenger. Vi finner ikke ord. Våre tanker går også til de andre ofrenes familier, sier de videre.

– Sverige-drakten var alltid på, heter det videre, og familien ber avslutningsvis om ro i tiden fremover.

Det er vondt å lese. Vår bror finnes ikke lenger, sier søsknene. Hvor mange familiemedlemmer har ikke sagt dét i Skandinavia og resten av Europa siden politikerne bestemte at vi alle skulle bli et multikulturelt samfunn og tok inn mennesker fra fjerne land som ikke vil oss vel.

De har blod på hendene sine, og innerst inne vet vi at dette er bare begynnelsen på en veldig mørk fremtid for oss alle, både i Europa og resten av verden.

NRK og de fleste andre medier vil sannsynligvis fortsette med sin propaganda. Har de ikke sett skriften på veggen de to siste ukene, vil de aldri se den.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.