Barack Obamas grandiose feiring i herskapshuset i eksklusive Martha’s Vineyard har dreid oppmerksomheten mot hans og gjestenes selvsentrerte holdninger: Det som de pålegger andre, gjelder ikke dem selv. Da den opprinnelige gjestelisten på 500 gjester og 200 tjenere ble kjent, vakte det sterke reaksjoner.

Biden-administrasjonen holder på å gjeninnføre restriktive tiltak: Både munnbind innendørs og tvangsvaksinering. Det psykologiske tidspunkt for å holde en grandios fødselsdag kunne ikke vært verre. Obama lovte å slanke listen til bare nære venner.

Men bildene forteller noe annet.

Dette er bare ett av mange eksempler på at USA er blitt et land der det gjelder en regel for eliten og en annen for vanlige folk. De har ventet på et oppgjør med folkene bak Russia collusion. Det kom aldri. Folkene bak denne svertekampanjen er tilbake i posisjon. De ser at BLM og Antifa går fri og 6. januar-protestanter sitter i isolat på 8. måned.

I tillegg kommer alle bruddene på koronareglene. Politikerne lever ikke som de forkynner og pålegger andre.

 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂