Demokratenes radikale «babe» Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) vil at en dommer skal trekke seg fra Supreme Court, USAs Høyesterett. Dette er en dommer utpekt av Demokratene. Men han har et handikap: Han er hvit.

Hun får støtte av 18 juridiske akademikere, skriver New York Times.

I et åbent brev opfordrer de 18 lektorer og professorer 82-årige Stephen Breyer til at gå på pension, da det vil sikre Demokraterne muligheden for at udpege en ny dommer, mens de har magten i Senatet.

»Breyer er en bemærkelsesværdig jurist, men med en usikker fremtid omkring flertallet i Senatet er det bedst for landet, at præsident Biden har mulighed for straks at udpege en efterfølger.«

Ingen er altså misfornøyde med jobben dommer Stephen Breyer har utført. Men det er et skrik om «mangfold» som AOC åpent støtter. Med støtte fra Black Lives Matter og 12 andre aktivistgrupper tilhørende på venstresiden, som krever en svart kvinne som neste høyesterettsdommer.

De oppfordrer Breyer til å trekke seg, for da kan Nirvana nås:

»Præsident Biden skal have mulighed for straks at udnævne en efterfølger og opfylde sit løfte om at indsætte den første sorte kvinde i højesteretten«.

Breyer ble utpekt av Bill Clinton, og har ikke gitt noen offentlige signaler om at han ønsker å trekke seg. Dommere i høyesteretten sitter til de trekker seg eller dør.

Demokratene bedriver åpenlys rasistisk identitetspolitikk, og president Biden går i front. Han skryter av hudfargen, seksuelle preferanser og kjønn når han skal forklare sine valg av statsråder og andre fremtredende byråkrater.

Evner og erfaring nevnes sjelden. De er i åpen konflikt med alle som støttet Trump, og bruker Statens maktkilder for å utøve press mot dem.

Nå er de allerede igang med å angripe sine egne.

Alle utopier ender i katastrofe. Alle revolusjoner ender med å fortære sine egne barn.

Med kunnskapsløse politikere som AOC går det bare litt raskere. Hun burde lese boken Revolusjonens barn, som jeg har omtalt tidligere.

Dersom det tillates uenighet i de revolusjonære rekker, stivner revolusjonen. For å forhindre at den revolusjonære bevegelse splittes opp og stivner, må fysiske motstandere og meningsmotstandere dø.

Men man sitter med en følelse at AOC ikke bruker så mye av fritiden sin på å lese bøker om historie og filosofi. Man trenger ikke kunnskap når verden går under.

Berlingske

Demokratenes nye stjerne sammenligner migranter med jøder på flukt fra Nazi-Tyskland

Kjøp Asle Tojes siste bok her!