I vakuumet som skapes i påvente av nye partiprogram før valgkampen setter i gang for alvor, kommer Ole Brumm-politikken tydelig til syne. Journalist og forfatter Kent Andersen og journalist Rebecca Mistereggen tar oss gjennom norske partiers selvmotsigende politikk, desperate soloutspill og kokkelimonke-forsøk på å redde partienes ære og troverdighet.

«Mor» og «far» er ut, nå skal vi bruke begrepet «fødeforelder». I samme åndedrag har utvalget som har kommet frem til at terminologien må endres i den nye barneloven, forkastet ordene «kvinne» og «mann» – alt i såkalt «kjønnsnøytralitet». Men hvordan kan egentlig en mann føle seg som en kvinne i et kjønnsnøytralt samfunn?

Hva er egentlig globalisme? Er det greit å være nasjonalkonservativ i Frp, eller ikke? Verden skal elektrifiseres fordi det er klimavennlig, men det er miljøvennlig å ikke bruke strøm – Hvordan henger dette sammen? Hva er forskjellen på islam og islamisme? Er radikal kjønnsideologi en måte å kvele ytringsfriheten på? Dette er spørsmålene det søkes svar på i helgens Dagsorden.

Etter en veldig lang redigeringsøkt fant vi ut at det er bedre at denne sendingen sto over gårsdagen. Derfor kan dere glede dere til en lengre sending kl 18:00 i dag på YouTube og Rumble. Sendingen går i reprise på vår Facebook side to timer senere og som podkast på PodBean.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂