Poltikerne forstår ikke at det er de som skaper raseriet ute blant folk. Vi har MDGs Une Bastholm som presterer å si til NTB at et femkroners påslag på pumpeprisen ikke vil senke økonomien til folk flest. Det har de råd til. MDG skal nok vite å ta seg av de fattige.

MDG lever i et parallelt univers: De vil ha 6-timersdag og ser på det bare som et mindre innhugg i en lønnsøkning estimert til 25 prosent de neste ti år.

Samtidig vil de kutte karbonutslippene med 80 prosent på ni år. MDG tror det er de som kommer til å skape arbeidsplassene. De er for EU som de synes er flinkere i klimaklassen enn Norge.

MDG er grønn kommunisme, men med en spesiell vri: De bryr seg ikke om den vanlige kvinne og mann. Tvert imot. De liker å tyne dem.

Politikken som MDG står for er den spisse ende av en klimapolitikk som alle partiene er med på. Den har skapt et dragsug. MDG surfer på dette dragsuget, men det er de store kapitalkreftene og styrvingspartiene som gir politikken retning. Også disse partiene har slått inn på en politikk som vil ødelegge samfunnsøkonomien på sikt. Og den vanlige kvinne og mann vil betale. Ta bare strømregningene i Norge. Det er en forsmak.

Denne politikken utløser folks raseri. Det samme gjør nå coronapolitikken. Regjeringen og helsepolitikerne har klart å polarisere befolkningen også når det kommer til covid. Det har de klart ved glatt å overse at en del av befolkningen lojalt følger alle pålegg, mens en annen glatt ignorerer dem og reiser utenlands, selv når myndighetene innstendig ber folk være hjemme.

Folk ser hva de ser. De ser en illojal gruppe og de ser myndigheter som ikke tør å si fra.

Raseriet vokser.

Vi er på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending kommer kl 22:00. Bli med i direktechatten på YouTube!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.