I etterkant av demonstrasjonene mot det franske lovforslaget som kan gjøre det ulovlig å dele bilder av politifolk i tjeneste, har mobben igjen overtatt gatene. 46 000 personer deltok i demonstrasjonene i Paris. Det var også demonstrasjoner i andre franske byer. Regjeringen sier at loven er ment å beskytte politibetjenter mot online mobbing og uthenging.

Antifa var på plass, klar til hærverk. Eieren av denne bilen hadde neppe noe som helst med dette lovforslaget å gjøre. Akkurat som i USA benytter Antifa og de andre profesjonelle “demonstrantene” anledningen til å gjøre hærverk på offentlige bygninger og private forretninger og eiendeler.

Først ble bilene ramponert, og deretter påtent:

Hva forsikringsselskapet Matmut har med lovforslaget å gjøre, er også usikkert. Hvem tar med seg øks til en demonstrasjon?

37 politibetjenter ble skadet. Politiet ble angrepet med steinkasting:

Og molotov cocktails:

På Place de la Bastille satte mobben fyr på lokalene til Sentralbanken.

Antifa-gruppen Blackbloc dundret løs på metallgjerdet som var satt opp for å beskytte Julisøylen midt på Place de la Bastille.

Le Parisien      Daily Mail

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.