Politiet har bevæpnet seg og rykket ut til en bygning i Kristiansand etter å ha fått melding om at en mann truer med kniv. Meldingen om den truende situasjonen i et leilighetskompleks på elleve etasjer i Kristian IV gate kom klokka 13.21 mandag.

– Det var et vitne som observerte mannen, og vi jobber nå med å lokalisere ham og få klarhet i situasjonen, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til VG.

Operasjonslederen sier til NRK at de som ringte politiet, hadde møtt mannen inne i bygget. Han skal ha vært aggressiv og truende. Hyberg opplyser at politiet nå gjennomsøker leilighetskomplekset for å prøve å finne ham. Beboere i blokka er bedt om å ikke forlate leilighetene sine.

Politiet er på stedet med tre patruljer. Også ambulanse er på plass, melder Fædrelandsvennen.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂