En mann er pågrepet etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. Politiet undersøker flere mulige åsteder.

Fornærmede, en mann, er alvorlig skadd, men utenfor livsfare. Han får behandling på sykehus og er ennå ikke avhørt som følge av skadene han er påført. Den siktede mannen vil bli avhørt i løpet av formiddagen.

– Saken er alvorlig ut fra karakteristikkene av skadene som fornærmede har pådratt seg, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om voldshendelsen klokken 2.28 natt til lørdag, men vet foreløpig lite om hendelsesforløpet. Hyberg bekrefter at politiet har gjort flere åstedsundersøkelser, blant annet på utsiden av utestedet Håndverkeren på Øvre Torv i Kristiansand sentrum.

– Vi har ikke konkludert med hvor hendelsen har skjedd ennå. Vi undersøker flere steder som kan være aktuelle. Vi vet ikke ennå om utestedet er primæråstedet, sier Hyberg.

Politiet vil ikke kommentere om det ble brukt en gjenstand, eller om det er en relasjon mellom siktede og fornærmede.

– Vi kommer til å avhøre flere vitner utover formiddagen. Men vi vet ikke om det har vært vitner til selve hendelsen, sier Hyberg.

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂