NTB

En mann ble natt til søndag fraktet til sykehus etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand. Ingen er pågrepet, og to vitner nekter å gi forklaring.

Politiet i Agder fikk melding om voldshendelsen på en privat adresse i 4-tiden natt til søndag.

Til Fædrelandsvennen
opplyser politiet at den skadde er en mann i 40-årene, og at han ikke er livstruende skadd. Mannen ble fraktet til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han var søndag kveld ennå ikke avhørt.

Vil ikke forklare seg

Så langt er ingen personer pågrepet. To personer som så det som skjedde, ønsker ikke å forklare seg til politiet.

– De har bekreftet at de har sett hendelsen, men vil ikke si hva de har observert, sier politijurist Ernst Ragnar Pfaff til avisen.

Det var en av personene som var på stedet, som varslet politiet, sier jourhavende jurist Sondre Halvorsen i Agder-politiet til VG.

Pfaff sier mannen i 40-årene ble skadd av et «skarpt redskap».

Vet hvor mange som var til stede

Politiet hadde søndag fått oversikt over hvor mange personer som var til stede da voldshendelsen skjedde. De vil imidlertid ikke gå ut med disse opplysningene.

– Siden gjerningsmannen er på frifot, må vi holde kortene tett til brystet, sier Pfaff til Fædrelandsvennen.

Pfaff sier politiet også tidligere har hatt oppdrag knyttet til denne boligen, men at mannen som nå er skadd, ikke var involvert i den hendelsen.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.