Kristiansand 20190817. Politiet jobber på stedet der en alvorlig voldshendelse skjedde natt til lørdag i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

En mann i 20-årene er utenfor livsfare etter en voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. En mann i 30-årene er siktet for grov kroppsskade.

Like før klokken 4 natt til lørdag fikk politiet melding om et slagsmål på en privat adresse i Vågsbygd i Kristiansand. De involverte var fortsatt på stedet da nødetatene ankom.

Den fornærmede, en mann i 20-årene, ble brakt til sykehus hvor han er blitt behandlet for stikk og hoggskader.

– Vi har ikke oversikt over skadeomfanget annet enn at han skal være utenfor livsfare, opplyser etterforskningsleder Harald Hollerud i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet har hatt kriminalteknikere på stedet for å undersøke hva slags våpen som ble brukt i voldshendelsen, men kan foreløpig ikke kommentere dette ytterligere.

Den mistenkte, en mann i 30-årene, sitter arresten. Ved 12-tiden lørdag var han ennå ikke avhørt.

– Av helsemessige årsaker er verken den fornærmede eller siktede avhørt ennå. Den pågrepne er siktet for grov kroppsskade, men siktelsen kan bli endret, sier etterforskningslederen.

Hendelsesforløpet og relasjonen mellom de to er foreløpig ikke kjent.

Det var en annen person på adressen som varslet politiet.

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.