Mannen i 40-årene som ble knivstukket på Sunndalsøra natt til lørdag, er alvorlig skadd. En mann i 30-årene er siktet for grov kroppsskade.

Politiadvokat Hanne Egeness i Møre og Romsdal politidistrikt sier til NTB at de ennå er tidlig i etterforskningen, og at de derfor ikke har tatt stilling til en eventuell fremstilling for varetektsfengsling.

– Vi har personer vi vil få avhørt. Det jobber vi med nå, og skal fortsette med gjennom helgen, sier Egeness.

Politiet i Møre og Romsdal skriver på Twitter ved 13-tiden lørdag ettermiddag at fornærmedes skade blir beskrevet som meget alvorlig, men at mannen i 40-årene er stabil og får behandling ved intensivavdeling på St. Olavs hospital.

Politiet fikk melding om hendelsen, som skjedde på en privat adresse, klokken 1.38 natt til lørdag.

– Da vi ankom adressen ble vi møtt av en skadd person og mannen som nå er mistenkt. Fornærmede ble først fraktet til Molde, men ble senere fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim, sa operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB tidligere lørdag.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.