Nancy Pelosi truer med en ny riksrettssak for å stanse utnevnelsen av Ginsburgs etterfølger.

Venstresiden har opp igjennom årene utgitt seg for å være progressiv, dvs. fremskrittsvennlig. De har hatt monopol på fremskrittet, og liberale har halset etter. Til slutt løp alle etter venstresiden. De aksepterte venstresidens definisjon av historien.

Det kortet trekker de nå også mot Trump, og har gjort det helt siden han ble valgt: Demokratene forsvarer miljø og klima, kvinners rettigheter, minoriteter, illegale, religionsfrihet osv. Trump truer alt dette.

Men de senere år har Demokratene slitt mer og mer med å bli trodd: De sier de vil forsvare kvinners reproduksjonsrettigheter, dvs. abortloven. Men de snakker ikke høyt om at i den mest liberale delstaten av dem alle, New York, gjelder dette rett til abort helt opp til fødselen. Er dette et fremskritt?

Er det progressivt å gå inn for åpne grenser så Big Tech kan fylle jobbene med indere? Det er til enhver tid 650.000 indere i USA på det såkalte B1-100-programmet.

Big Tech-ledere har akkurat offentliggjort et felles brev der de uttrykker støtte til Biden fordi han prioriterer de beste hjernene. De kunne føyd til: «til de laveste prisene». Åpne grenser betyr at multinasjonale selskaper bli mektigere og den føderale regjering svakere.

Det er forunderlig at Big Tech tror de kan utgi seg for å være på parti med fremtiden, at det ligger noe uegennyttig i å mele sin egen kake.

Amerika har gjennomlevd et breaking point: Amerikanere har gjennomskuet venstresiden og elitens bullshit. De forstår nå at de er blitt lurt.

Dette gjennombruddet ligner på 1960-tallet: Vi gjennomskuet også systemet og så at det ikke var hva det utga seg for. Det var noe riktig i det, men venstresiden har i femti år brutt ned alle strukturer og tradisjoner som holder et samfunn sammen og oppe.

Folk opplever at de er fulle av løgn.

Før var Apple og Google navn det skinte av. Nå er det navn på grådige it-selskaper som ønsker å kontrollere verden og lukker ned all opposisjon.

Europa har nok ikke fått med seg hvor dypt denne avsløringen går.

Dennis Prager deltok i en livestream med Ben Shapiro, Adam Carolla og Dave Rubin. Her forteller Prager noe interessant: Han studerte russisk ved Colombia-universitetet. Han var jødisk. Han var derfor velegnet til å hjelpe russiske jøder å unnslippe Sovjet. Prager foretok mange reiser til Sovjet for å hjelpe jøder ut.

Blant dem som kom ut, var foreldrene til Sergej Brin, en av grunnleggerne av Google.

– De kommer hit, USA gir dem alle muligheter, og de svarer på denne friheten med å innføre et sensursystem som minner om det de vokste opp under. Brin gjenskaper nå sin barndoms system i Amerika.

– Jeg pleide å lese Pravda hver dag. Jeg hadde aldri, aldri trodd at det ville være mulig å gjøre folk i et fritt samfunn «sovjetiske». Men det er dét de har gjort ved hjelp av mediene og Google, sa Prager.

Det gjør inntrykk å høre en klok mann som Prager snakke om USA på denne måten.

Hvorfor har vi ikke registrert dette i Norge? Antagelig fordi nordmenn lever i et enda mer konsensuspreget samfunn, der man ikke en gang registrerer at alle skal mene det samme. Det er like naturlig som været.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.