Overfallet ble filmet av det som trolig er Alis venn. Skjermdump fra Instagram (Samhällsnytt)

En mann snur seg plutselig mot en forbipasserende kvinne og slår henne med stor kraft i hodet. Hun faller om, og mannen løper.

Svenske Samhällsnytt publiserer i dag et videoklipp som viser et overfall på åpen gate i en by som oppgis å være Malmö. Mannen venter til kvinnen, som ser ut som en tilfeldig forbipasserende, tar ham igjen på fortauet.

Da slår han henne uten forvarsel med full kraft i hodet.

Hendelsen filmes av en person som ler høyt når kvinnen faller til bakken uten å ta seg for.

Videoklippet fikk i helgen stor spredning i sosiale medier, men det er uklart når overfallet skjedde, skriver Samhällsnytt. Brukernavnet «ALIBALOTELLII» er tagget i bildet, men brukeren har nå inaktivert instagramkontoen sin.

Flere kilder oppgir til Samhällsnytt at personen som misshandler kvinnen skal være en 20-årig mann som heter Ali, registrert bosatt i det «särskilt utsatta området» Rosengård i Malmö. Kildene sier også at det ikke er første gang han utsetter uskyldige for denne typen overfall.

Se videoen:

 

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!