Kalnesskogen utenfor Sarpsborg. Også norsk natur er i våre dager åsted for utenlandske voldsgjengers tortur av barn. Satellittbilde: Google.

En notis hos NRK Oslo og Viken kunne den 4. august kortfattet forkynne at en mann i 20-årene var blitt varetektsfengslet etter at en 14 år gammel gutt var blitt utsatt for omfattende vold i Sarpsborg uken i forveien. At 14-åringen var et offer for gjengvold, ble ikke sagt direkte, men gikk likevel frem av en megetsigende setning i notisen: «Politiet utelukker ikke at det blir flere pågripelser i saken.»

Denne formen for tåkelegging får uunngåelig nordmenn til å tenke at en voldsgjeng med røtter i et annet land enn Norge har mishandlet en norsk gutt, men slike opplysninger er for eksplosive til at NRK gjengir dem.

Norske lokalmedier formidler ikke desto mindre sannheten dråpevis. Sarpsborg Arbeiderblad skriver onsdag at fem andre unge menn er blitt pågrepet i saken, og her kommer det frem at 14-åringen ble tatt med fra et kjøpesenter til Kalnesskogen, hvor han var blitt mishandlet og nedverdiget på det groveste, og det også var våpen med i bildet. Gutten havnet på sykehus med alvorlige skader.

På tampen av saken opplyser avisen også at samtlige gjerningsmenn var av utenlandsk opprinnelse.

Nå er naturlig nok ikke NRKs distriktskontor lenger så interessert i saken. Det er imidlertid Fredriksstad Blad, som gjengir saken fra Sarpsborg Arbeiderblad, dog uten å ta med den siste setningen om gjerningsmennenes opprinnelse.

Ett lokalmedium opplyser altså om gjerningsmennenes opprinnelse, mens et annet tier – og ingen riksmedier er interessert.

Utenlandsk mafiavold, i dette tilfellet ren tortur, mot mindreårige burde være nasjonalt nyhetsstoff, men forbigås i nesten total stillhet.

Dette skyldes at norske journalister og redaktører i det alt overveiende er venstreideologiske personer som ikke ønsker at sannheten om voldskriminaliteten som Norge importerer med masseinnvandringen, skal komme frem. Det gjelder ikke minst i Østfold, som har en av de raskest voksende ikke-vestlige innvandrerbefolkningene i Norge.

I mellomtiden svekkes den offentlige sikkerheten spesielt og livskvaliteten generelt i lokalsamfunn etter lokalsamfunn i landet.

Tilgi dem ikke, for de vet hva de gjør.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.