Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at en person ble funnet død på et hotell i Sarpsborg torsdag ettermiddag. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

En 27 år gammel mann er siktet etter at en 15 år gammel jente torsdag ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg.

– Det er en 15 år gammel jente som opprinnelig ikke er fra Sarpsborg, men som har hatt lokal tilhørighet her i det siste, sier politiets etterforskningsleder Kai Andersen til NRK.

Mannen, som ble pågrepet allerede torsdag ettermiddag, er siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand. Han er godt kjent av politiet fra tidligere. Det er ikke avgjort om mannen skal begjæres varetektsfengsles. Etterforskningen har høy prioritet.

Politiet opplyser at mannen og den avdøde jenta kjente hverandre.

– Dødsårsaken er ennå ikke klar, og politiet vil tidligst motta den foreløpige obduksjonsrapporten fredag ettermiddag, sier Andersen til NTB.

Det var ved 14.30-tiden torsdag ettermiddag at politiet fikk melding om funn av en død person på Hotel Olav Digre i Sarpsborg sentrum. 27-åringen ble pågrepet kort tid etterpå.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.