Gro Bakstad blir presentert som ny konsernsjef i Vy under en pressekonferanse fredag. Oslo, 29. mai, 2020. Foto: Heiko Junge / NTB / Scanpix

Vy presenterte fredag sin nye konsernsjef, Gro Bakstad. Hun tar over stillingen etter Geir Isaksen, som i november ba styret om avløsing.
Bakstad kommer fra stillingen som konserndirektør i Posten Norge, hvor hun har vært i over 15 år.

Styreleder Dag Mejdell sier i en pressemelding at de er glade for at Bakstad tar over rattet i det statseide jernbane- og kollektivselskapet.

– Hun er en solid leder som er svært godt likt av medarbeiderne sine. Hun har ledet postvirksomheten gjennom store endringer på en imponerende måte, gjennom tett samarbeid med medarbeidere og ledere og god involvering av fagforeninger. Dette er en viktig ballast for konsernsjefjobben i Vy, sier Mejdell.

Bakstad sier selv at hun gleder seg til å ta fatt på jobben og ser fram til å bli kjent med sine nye kollegaer.
Allerede torsdag avslørte Aftenposten at Bakstad blir ny Vy-konsernsjef på bakgrunn av informasjon fra kilder med innsikt i saken.

Kjøp Klanen her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar i debatten.