Det var Obamas første stabssjef, Rahm Emanuel, som sa at det var synd å la en krise gå til spille. Selv nå, når hele nasjonen er under angrep, forsøker Resistance-mediene å gjøre Trump til problemet. De mener det er rasistisk å bruke ordet «kinesisk» om viruset.

Se reporteren som spør Trump om hvorfor han fortsetter å bruke ordet «kinesisk» om viruset, det er jo rasistisk. – Hvorfor fortsetter du å gjøre det? spør journalisten med en tone som om det var noe alle visste, at dét gjør man ikke.

Trump svarer stonecold at han gjør det fordi det er det: kinesisk.

Trump er blitt så provosert av journalistenes hersketeknikker og Kina som forsøker å gi amerikanske soldater skylden for epidemien, at han nå bevisst bruker ordene Chinese Virus i alle sine tweeter.

Han gjør det både for å gi journalistene et spark og for å fortelle Kina at han ikke lar seg avskrekke.

Trump har en usvikelig nese for politikk: Når alle amerikanere er truet av en epidemi, er det de som tar parti med den skyldige folk vil vende seg mot.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.