I Litteraturhuset i Oslo torsdag klokken 18 arrangerer Ex-Muslims Of Norway foredrag og samtale med forfatteren Halvor Fosli, som er aktuell med boken «Mot nasjonalt sammenbrudd» utgitt på Document Forlag.

Begivenheten er andre del i en serie hvor Ex-Muslims setter temaene islam, innvandring og integrering på dagsordenen. Organisasjonen peker på en berøringsangst for diskusjonen Fosli reiser med sitt verk:

Hvordan ble boken mottatt og hvordan blir han møtt i samfunnet med at han tar opp disse vanskelige og alvorlige temaer. Er dette en for kontroversiell bok for Norge, enda den består av faktabaserte problemstillinger?

Boken må «krysse over det politisk korrekte og polariserte debattklimaet i Norge», skriver Ex-Muslims i sin invitasjon til arrangementet.

Følg med på organisasjonens Facebook-side for å se om arrangementet blir sendt der. For den som selv ikke kan begi seg til Oslo sentrum i disse timene, kan det være en sjanse til å få med seg en interessant kveld.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.