Sakset/Fra hofta

Endelig kom boken vi har ventet på. Forfatteren Halvor Fosli har skrevet en grundig bok om fakta og konsekvenser av innvandringen til Norge: Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid.

Boken er en oppfølger til Fremmed i eget land. Denne boken må skape et skifte i den norske innvandringsdebatten. Det er  umulig å bortforklare en slik imponerende samling av offentlige data både av sosial og økonomisk art. I tillegg kommer Halvor Fosli med klare og tydelige advarsler om konsekvensene av at islam får større plass i samfunnet. Han gjør dette på en rolig og fin måte, men det er aldri noen tvil om alvoret og omfanget av islams påvirkning.

Vi er allerede ved veis ende for integrering, sier Fosli. Norge er et lite land og kan ikke absorbere flere innvandrere med en islamsk kultur som ønsker å segregere seg i den norske samfunnet. Disse innvandrerne er «settlers» sier han. Oslo blir gradvis som Groruddalen, men hva skjer når resten av Norge gradvis blir som Oslo?

Document Forlag fikk æren av å utgi Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid. Det er vi stolte over.

Du kan kjøpe boken fra bokhandlere over hele landet eller bestille direkte fra vårt forlag her

Denne boken bør vekke nordmenn opp av den dype og ignorante velferdssøvnen hvor ingenting forandrer seg i vårt land. Tvert imot vil fremtiden forandres til det ugjenkjennelige hvis vi ikke tar grep nå.